היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות.. ביום רביעי בצעתי החזרת עוברים... כבר יומיים שאני עם הפרשות חומות.. ועכשיו פתאום יש לי דימום ואני לא אמורה לקבל בכלל...
מה עושים???
12 תגובות
עמוד 1
לא קרה לי אף פעם, אולי כדאי להתקשר למוקד ולשאול
אני מקווה שזה השרשה של העוברים
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
בס"ד
תודה יקירתי... הלוואי...
הלוואי והשרשה מיה שמחכה לחסידה.....
שמחה מה שלומך הבוקר? איך את מרגישה? אני מקווה שהדימום הפסיק... התקשרת למוקד? הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
בס"ד
היי בנות... הייתי אצל הרופא שלי בבוק, אמא אין הרבה מה לעשות רק לחכות. נתן לי חיזוק יותר גדול 2 זריקות לטוסיק פעמיים בשבוע.. כואב רצח... נקווה לטוב בע"ה.
הדימום קצת נרגע ברוך השם...!!!!! תודה רבה על העידוד.. יש לי עוד 14 יום לבדיקת בטא....נקווה שיעבור לי מהר. שוב תודה לכן..
כולנו מקוות כאן שבע"ה מדובר בהשרשה !!! שלכן באהבה, מורן......
בע"ה אני מאמינה שזאת ההשרשה... אני מזריקה פרוגסטרון 500 מ"ג פעמיים בשבוע... כאבי תופת. אחות מזריקה לי... אבל מה לא נעשה בשביל ילדים.. מוכנה לסבול הכל!!!!!
מותק אני מחזיקה לך אצבעות שזה יעבור בקלות ובמהירות והכי חשוב: שבעוד שבועיים תזכי לקבל תשובה חיובית! הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
הי שמחלה'! בדיוק חשבתי עלייך. אמרתי לעצמי שברגע שיהיה לי זמן להיכנס אני אבדוק מה איתך. אז קראתי והתעדכנתי-אני שמחה שמצבך טוב יותר ואני מחזיקה לך מיליון שזו השרשה. בע"ה נבשר ביחד כל בטא מדהימה