היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עצוב לי נורא מהמצב - בעיקר בשביל בעלי כי אני יודעת כמה הוא מתוסכל מהעניין. הוא עובד בעבודה כל כךךךךךךךךך תובענית, וזה לא שהוא מכור לעבודה או משהו, מה שקורה זה שהוא יכול לשתוק ולהמשיך כמו שהמצב היום או לדבר ואז בכלל לא תהיה לו עבודה (ובכלל לא אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו!!!). הוא יוצא יחד איתנו ב7:00 מהבית ובמקרה הטוב חוזר ב19:30 (וגם זה נדיר, בדרך כלל הוא מגיע ב20:30 מינימום כשהילדה כבר ישנה). אני רואה כמה הוא חסר לילדה, היא אוהבת אותו עד עמקי נשמתה. בוקר אחד היא אמרה לו "אבא יבוא מחר" - כי זה מה שקורה מבחינתה, רואה אותו מבוקר לבוקר
18 תגובות
עמוד 1
גם לנו תקופה ששחר לא היה רואה את בעלי אפילו יומים רצוף
בעלי היה יוצא מוקדם בבוקר לפעמים לפני ששחר קם וחוזר אחרי שהוא נרדם זה קשה לא קל אבל זה למטרה טובה תשחשבי על הצד החיובי שבדבר הזה שהוא עובד יותר קשה אני בטוחה שבקרוב הכול הכול יסתדר את תראי
תנסי בימים של ביום שישי שהוא יקח אותה לגן ויחזר אותה *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
הוא לוקח אותה לגן בדרך כלל - מה שהופך את העניין להיות עוד יותר קשה. הוא ה"רע" שנוטש בגן ואני ה"טובה" שלוקחת מהגן
אל תראי את זה בצורה הזאת היא רוצה להרוויח בבוקר עוד כמה דקות עם אבא שבוע הבא שבוע של חג יש הרבה ימים בבית שישלים את הזמן איתה ויבלה איתה לבד בכיף *************************
איזה בבית? הוא לא בחופש בכלל!!! (חוץ מבחג עצמו, אפילו בערב חג הוא עובד)
זאת אומרת שיוצא לו לראות אותה יום חמישי, יום שבת ויום שבת לאחר מכן, כי הוא עובד, אני בחופש ולכן אני נוסעת למשפחה שלי
באהבה, סיון
הלוואי והתקופה הקשה הזאת תעבור לכם מהר *************************
אני מזדהה איתך ,גם בעלי עובד מסביב לשעון ואני לבד עם סמדר ונטע וזה קשה מאוד לי וגם להן. אצלנו בימי שישי -שבת בעלי נח ,אוגר כוחות ובשבת בצהרים זה זמן איכות שלו עם הילדות, אין ברירה אחרת, אין זמן אחר. בכל זאת שימצא את הכוחות הנפשיים והפיזיים לבלות זמן איכות לבד עם להב בשבתות ובחופשות חג.
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני כל כך מבינה אותך.. זה בידיוק מה שקורה לי בעבודה ואני כמעט לא עם תהילה תנסו לנצל שבתות וחגים אולי מידי פעם שינסה לצאת מוקדם יותר כדי לבלות איתה אחר צהרים או משהו..
שיו זה ממש לא נשמע פשוט ....מצטערת שאין לי דברים חכמים לומר.. אולי אפשר שיום בשבוע תסעו אליו לעבודה לשעה , תצאו לשעה "הפסקה"?
ממש לא קל
גם אני עובדת עד שעה 16.30 יומיים בשבוע ויומיים עד 18 ועד 19.30 זה מאוד קשה אבל מה אפשר לעשות זה האוכל שלנו בשביל זה יש את שישי שבת להשלים פערים
הוא עובד גם ימי שישי
מבינה אותך אבל היום כדי לשרוד במדינה שלנו רובנו צריכים לעבוד קשה מאוד ושעות על גבי שעות...יש באמת מצב שימי שישי יוכל לקחת ולהחזיר את הילדה מהגן? שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!