כנראה שגם החודש הזה הלך... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חודש 4 שמנסים.
    החודש ניסיתי גם בדיקת ביוץ - שלא הראתה כלום.
    אך עדין קיוותי בגלל דברים שקראתי.

המחזור אמור להגיע היום או מחר כנראה.
    עד עכשיו המחזור שלי בכלל לא היה סדיר
    ולפני שנה שמתי התקן שבכלל עשה לי רע, אז לפני 4 חודשים הוצאתי את ההתקן והמחזור נראה כאילו הוא מתחיל להסתדר, כבר 3 חודשים שאני מקבלת או ב 19 או ב 20.

אתמול בבוקר עשיתי בדיקה - יצא שלילי.
    ובכל זאת המשכתי לקוות כי קראתי על נשים שיום לפני מחזור עשו בדיקה ויצא שלילי ובכל זאת היו בהריון בגלל ביוץ מאוחר.
    אבל היום בבוקר התחילו הכאבי בטן שיש לפני מחזור - כך שהחודש הזה גם הלך לו.
    עכשיו רק נותר לחכות עוד כמה שעות שיבוא המחזור...
    ואז שיגמר ולהתחיל שוב הכול מחדש.
    .
    האם יש זמן כלשהו שצריך לחכות לפני שאפשר לעשות מעקב זקיקים?
    (זאת אומרת - כבר חודש 4 שלא הולך לנו, האם אפשר כבר לעשות או שהרופא יגיד לחכות עוד?)
    או שפשוט לגשת לרופא נשים ולבקש ממנו וישר אפשר לבדוק?
    קבעתי תור לרופא חדש ביום שישי כי הבנתי שמעקב זקיקים מתחילים בסביבות היום ה 5 למחזור...נראה מה יהיה...
    אולי בכלל יש בעיה בביוץ?המחזורים שלי הם 4-5 ימים בלבד.

אוףףףף!!!
    אני כל כך רוצה בייבי!!!

2 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזדהה איתך ברצון העז לתינוק,
    זה כל כך קשה כל חודש להתאכזב ולרצות כל כך משהו.
    ניסית רק 4 חודשים, אני לא חושבת שזה הרבה,
    אף על פי שזה בטח יעצבן אותך לשמוע.
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • היי FREE, מיה צודקת... אין כמו ללכת לרופא לעשות מעקב זקיקים וכו'... אני ואת באותה הסירה מבחינת הזמן שטרם אנו נקלטות... הייתי אצל הרופא ועל אף שהוא אמר לי 2 דק' לפני שהוא בדק אותי שזה נורמלי לא להכנס להריון 4 חודשים, הוא גילה אצלי שחלות פוליציסטיות באותה הבדיקה וגם שלח אותי לבדיקת דם ליום השני של המחזור הבא ( שהלוואי ולא יגיע...) הייתי בלחץ ולא כזה עשה לי טוב ללכת לרופא ...אבל לפחות אני יודעת שהעיכוב כנראה שיש לו סיבה...
    למרות שגם הייתי רוצה לעניין אותך בלנסות את הצד היותר רגשי ורוחני שהוא הרבה תפילות שמאוד יעזרו או יעזרו יותר מכל דבר... כי לא משנה מה רופא יגיד גם קורה והרבה שרופאים אומרים כלמיני דברים ועדיין הגוף קולט הריון ... והריון מוצלח אפילו ! הרחם שלנו זה סוד כמוס.... וכמו שכולן כאן אומרות לי... צריך להירגע כמה שיותר, לכי תיבדקי בשביל לדעת האם יש משהו שמפריע אבל תנסי תפילות גם אם יש משהו שמפריע... ה' הוא כל יכול תאמיני לי ששמעתי הרבה הרבה לגבי הריונות שלא יכלו לקרות בכלל... ואני מאמינה שעוד נשמע כאן מהפורום הזה הרבה על כאלה שלקח זמן, ורופאים אמרו כך וכך וכו וכו... ונקלטו בזכות אמונה ותפילות !!!!
    [stork

בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה