הצילו!!! אני כבר מיואשת!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חיים שלי כבר שבועיים משלשל נורא, יש ימים שכמה פעמים ביום ויש ימים שהוא משלשל רק בבוקר (וזה דורש רחיצה בבוקר, החלפת הכל- סדין, חיתול, בובות, כל מה שבא במגע)
    הייתי איתו אחרי שבוע אצל הרופא שאמר לי שזה וירוס וכדאי שאשאיר אותו בבית.
    השארתי אותו בבית יומיים עד שהיה נראה לי שעבר לגמרי כי היו לו שתיים- שלוש יציאות רגילות לגמרי.
    חזרנו למעון- והוא שוב התחיל לשלשל, מה שאומר שבעצם עדיין לא עבר לו הוירוס לגמרי.
    כבר היה יום חמישי, ולכן אמרתי, טוב יהיה איתי עכשיו בבית יומיים, ערב יו"כ ויום כיפור ויתאושש קצת.
    במקום זה, כבר בחמישי בלילה התחיל לעלות לו החום, עד שבכיפור בבוקר היינו ב- 39.5.
    נתתי לו נורופן להוריד את החום, וזה עזר אבל לא לגמרי, הוא עצבני וחסר מנוחה, כל דבר מרגיז אותו, ולא תמיד החום ממש יורד לגמרי.
    היופ בעלי לקח אותו שוב לרופא, והוא אמר שהכל בסדר, בדק גרון, אוזניים, ריאות, אף, עינים, הכל הכל ולא מצא כלום.
    בכ"ז נתן לנו כוסות לבדיקת צואה ואמר שנחזור אליו אם החום ממשיך עוד יומיים או שיש החמרה כלשהי, כמו דם בצואה, הקאות, אפאטיות או כל החמרה אחרת.
    אלוקים!!!
    מסכן הקטן שלי, הוא הרזה נורא, אין לו מצב רוח, הוא מסכנצ'יק כזה, רוצה כל הזמן על הידיים או לישון ואז בוכה המון מתוך שינה.
    אני ממש ממש מקוה שעד סוכות כבר נהיה אחרי זה.
    ברור לי שזה גם קשור לניבים שממש רואים אותן מתחת לחניכיים שלו, אבל עד כדי כך!!!

מירי, אמא לשתיים וחצי
12 תגובות
עמוד 1
  • לא נעים, גם מתן שלי כל הוצאת שיניים מלווה בחום וסיוט.
    מקווה שיעבור לו במהרה, תרגישו טוב

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • מסכן

• אולי זה באמת קשור לשיניים
    גם אצלי ליאבי היה מוציא שיניים ממש קשה

• תודה לכל המקסימות שמגיבות פה, אתן ממש מעודדות.
    פשוט כל כך קשה לראות איך הוא סובל ושיש גבול למה שאת יכולה לעשות כדי להקל עליו!!!

מירי, אמא לשתיים וחצי
  • שירגיש טוב הפשוש!
    יש לי איזו המלצה, לי ולאחותי זה עוזר כשהילדים משלשלים: מינרלי - קונים בקבוק אחד שמחזיק 3 ימים ונותנים עם מזרק כל 10 דקות. בתכלס - עד שנגמר הבקבוק, אבל מעולם לא הגענו עד החצי. הילד היה מפסיק לשלש טמתחיל לחזור לעצמו יחסית מאוד מהר.

בריאות שלמה!

• גם אני מאמינה שזה בגלל השיניים, ובכלל אומרים שהניבים נחשבים לשיניים ה"קשות"...
    שירגיש טוב

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה מקסימות!
    אתמול חזרתי מהעבודה והילד להט מחום, מדדתי לו שוב וכבר היה ארבעים מעלות.
    חוץ מזה שהיו לו שתי בלוטות מפחידות מאחורי הראש.
    החלטתי שאני לוקחת אותו שוב לרופא ונכנסת בלי להזמין תור בין התורים.
    הוא בדק אותו שוב ואמר לי שהכל בסדר וזה עדיין נראה לו ויראלי, הבלוטות הן בסדר, זה רק בגלל שיש לו חום גבוה אז לפעמים הבלוטות מתנפחות.
    נתתי לו נורופן שוב ו........... פלאי פלאים!!!
    המנה שנתתי לו אתמול לא הצליחה להוריד לו את ה- 39 מעלות, אבל את הארבעים מעלות היא הורידה יופי.
    בלילה הוא ישן מצוין, והחום לא עלה לו בחזרה.
    הבוקר הוא לא שלשל וגם אין לו חום.
    כמובן שהשארתי אותו היום בבית למרות זאת, כדי שימשיך להתאושש.
    ב"ה, ב"ה, כנראה שהרופא באמת צדק וזה היה רק וירוס.
    בעז"ה מכאן והלאה רק להחלמה מהירה וחזרה מהירה לילד המקסים והשמח שאנחנו מכירים!!!

מירי, אמא לשתיים וחצי
  • חדשות נפלאות

• שמחה שהכל עבר שילשולים זה מאוד מדבק
    אגב משהו טוב לשילשולים זה מיץ רימונים
    אני לקחתי מגמ"ח מיץ רימונים טיבעי שמישהי הכינה בבית
    וזה עזר עוד באותו היום הילד הפסיק לשלשל
    אצלי בבית כולם נדבקו בשילשולים ועם מיץ רימונים זה עזר
  • רפואה שלמה לקטנצ'יק

• שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה