מבולבלת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אולי מישהי מכן תוכל לעזור לי להבין קצת יותר טוב מה קורה לי..

המחזור שלי יחסית סדיר (אני נקייה מגלולות 4 חודשים), אבל ממש ארוך (37-39 יום). החודש נעזרתי במדידת חום שחר ובבדיקות ביוץ כדי לדעת מתי הביוץ.

ב-4.9. ב-7:00 בבוקר בדיקת הביוץ הייתה חיובית. למחרת בערב, כבר הייתה שלילית. הנחתי, ואולי לא בצדק, שהביוץ היה במהלך 4.9, ולכל המאוחר למחרת.
    ב-6.9 עלה חום השחר. אולי אז היה הביוץ?

הזנתי את כל הנתונים ל-Fertility Friend ולדעתו (שלא כל כך ברורה לי) הביוץ היה בכלל ב-3.9.

בכל מקרה, מה-15.9 יש לי טפטופים לסירוגין (לא כל יום ולא כל היום). דימומים קלים מאוד, בעיקר חומים, והפרשות ורדרדות או חומות. זה ממשיך עד היום. דם טרי ממש עוד לא היה (ושלא יהיה....).

אני גם סובלת כבר כמה ימים מתחושה מוזרה כאילו "משהו עומד לי בגרון" (כמו בחילה, אבל לא ממש). גם יש לי יותר פצעונים וכאבי בטן וחזה מתמיד. ועוד משהו - בימים האחרונים אני מתעוררת ממש מוקדם (לא יודעת אם זה בכלל קשור למשהו)

אני לא יודעת מה זה אומר, ואני ממש לא רוצה לפתח ציפיות. האכזבה כל כך גדולה, ומאחר שהמחזור שלי כל כך ארוך, לנסות בפעם הבאה זה לחכות יותר מחודש...

מישהי חוותה משהו כזה? למישהי יש מושג מה זה יכול להיות?

קצת משתגעת........ אם מישהי תוכל לעזור, אני אשמח מאוד.

שבוע טוב ובשורות טובות לכולנו.
2 תגובות
עמוד 1
  • לא חוויתי משהו כזה, אבל כדאי לעשות בדיקות ביוץ לא מהשתן הראשון של הבוקר, כי זה יתן לך את התוצאה הרלוונטית אתמול. אפשר מהשתן השני ואילך.
    לא ניסיתי מדידה של חום השחר, זה נראה לי פחות מדוייק כי יכולות להיות סיבות שונות לעליה בחום. והאתר בטח מחשב לפי אורך מחזורים ממוצע - אז גם זה פחות מדוייק.
    הכי טוב בבדיקות שתן לדעתי. ובכלל, לא צריך להפסיק "לעבוד" אחרי יום הביוץ, הכי בטוח להמשיך עוד כמה ימים.
    מקווה שתצליחו בקרוב!
    ניקול.

• במחזורים ארוכים ובמחזורים קצרים, מומלץ ביותר לעשות מעקב זקיקים ובדיקות דם,
    ולא להשתמש בערכות ביוץ...זה מה שאמר לי הרופא שלי.
    בגלל שהמחזורים שלך מאוד ארוכים....הייתי הולכת על יום כן, יום לא, בכל חלון הפוריות שלך...זה קשה אבל ככה זה מכסה את כל האופציות.....
    אם קשה לכם להתמיד ואת רוצה לדעת בוודאות....לכי על מעקב זקיקים....
    זה וודאות של 100 אחוז.

לגבי כל הסימנים, נשמע לי כמו מחזור שעומד להגיע...
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה