סקר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לדעת מתי יצאתן
    לחופש מהעבודה לפני הלידה?
    ובמה אתן עוסקות?
    ליאני אמא אוהבת אותך הכי בעולם...

16 תגובות
עמוד 1
  • ביום שילדתי התקשרתי להודיע שאני מתעכבת חצי שעה- " אני רק עושה מוניטור ובאה" .... מי ידע שיגידו לי שאני לא הולכת לשום מקום

• לא עבדתי בעבודה קבועה בשתי הלידות שלי, כך שיצאתי לחופש בחודש חמישי בערך בשני ההריונות.
    בהריון הראשון עבדתי כאחראית על קבוצות במלונות ים המלח.
    בהריון השני עבדתי כסייעת בקבוצת תינוקות בפעוטון.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • יצאתי לחופשה
    בשבוע 37
    ואני עוסקת בביטוח
  • בשבוע 31+1 נכנסתי לשמירה וילדתי בשבוע 37+2
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • בשלושתם עבדתי עד היום האחרון.....יותר מזה, כדי לא לפספס חס ושלום עבודה...את בן ואת דן ילדתי בשבתות
    אני בהייטק
  • עבדתי עד שבוע 31+0 שאז נכנסתי לשמירת הריון (ילדתי 3 שבועות ויומיים אח"כ).
    אני עובדת בהייטק.

בגדול גם בהריון הזה (בע"ה שאני אספיק לחזור לעבודה) לא מתכננת לצאת לחופשת לידה לפני הלידה.

יעל, אמא של יונתן
  • אני יצאתי בשבוע 36 ומשהו כמעט 37 שיצא לי הפקק הרירי ואישפזו אותי להשגחה 3 ימים כי הייתי עם פתיחה 1.5
  • בהריון הראשון יצאתי לחופשת לידה בשבוע 32+6 - ביום הלידה, עבדתי עם מפגרים.

ומאז ועד עתה אני ב"חופשת לידה" כבר מעל 3 וחצי שנים
  • ליטלי זה ממש מטריד אותך לאחרונה אה?? מתוקה שכמותך...
    בהריון הראשון שלי יצאתי לחופשת לידה בחודש שמיני כי כבר היה לי נורא קשה וכבד ובכלל..תכננתי לא לחזור למקום העבודה בו עבדתי אז לא היה איכפת לי חודש לפני או לא...עבדתי בעבודה זמנית שלא הייתי מבסוטית ממנה ולא הזיז לי
    תכננתי לחפש מיד אחרי 4 חודשים בבית עבודה רק שאז גיליתי שאני בהריון השני עם שקדי :)

• בהריון הראשון יצאתי לשמירת הריון בשבוע 26.. ולא חזרתי ..
    עכשיו אני בחופשה , ב"ה ללא שמירה לבנתיים
  • בהריון הראשון באתי בשבוע 32 בשבת לבית חולים לבדיקה ואמרו לי שאני נשארת עד הלידה.
    הייתה לי עבודה יום למחרת, מן הסתם. עבדתי יום לפני...
    היו לי לימודים לסיים...
    מבחנים.
  • עבדתי עד הסוף, התאריך המשוער היה 31.7, ב-1.8 יצאתי לחופשה מהעבודה, כבר לא היו לי כוחות לנסיעות. מי ידע שאלד רק 12 יום אח"כ? נחתי, סידרתי, העברתי את הזמן בבית

• תודה בנות

ליאני אמא אוהבת אותך הכי בעולם...

• אני מורה-
    בהריון הראשון ילדתי בחופש הגדול.
    בהריון השני הלכתי ביום חמישי לגניקולגית והיא אמרה לי לא ללכת לעבודה מיום ראשון, בסוף באתי ביום ראשון לסגור את כל הדברים וביום שני נשארתי בבית ואז ב12 ירידת מים...

]
  • אני עבדתי ממש עד הסוף
    היתי עובדת כפקידה ועוד שעות מפוצלות 8 עד 1 ו 4 עד 7
    קרן

[url=http://www.glitterfly.com]
  • אני עוסקת בביטוח והפסקתי ללכת לעבודה בשבוע 38 וסתם נדפקתי בבית עד שבוע 41 פשוט לא זז לי הזמןן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה