היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכולן.... הייתי אצל הרופא הוא עשה לי אולטרסאונד פנימי כזה, הוא לא ראה עדיין שק הריון אבל הוא אומר שלפי ההכפלות של הבטא רק יום ראשון הוא יוכל לראות( הוא אומר שרק ב1000 רואים שק) והוא אמר שאני אבוא יום ראשון ונבדוק שוב. הוא אמר גם שזה מוקדם לקבוע אם זה הריון מחוץ לרחם, כי לפי ההורמון עדיין לא אמורים לראות את השק, הוא אומר שלא נתייחס לפי המחזור האחרום כי יכול להיות שהביוץ היה מאוחר והכל כנראה מוקדם עדיין. זהו אז יום ראשון.... תחזיקו לי אצבעות
10 תגובות
עמוד 1
מיה שמחכה לחסידה.....
מחזיקה לך אצבעות, ממי!!!!!! הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
אני לא יודעת באיזה שבוע את אמורה להיות כרגע, אבל כשאני באתי לרופא נשים בשבוע 5 גם לא ראו כלום, ואחר כך גם התברר שהיה לי ביוץ מאוחר, אז באותו יום שבאתי הייתי בכלל בשבוע 4. מתחילים לראות שק הריון+עובר בשבוע 6 (ואלי אפילו דופק)
מוווותק!! שיהיה לך בהצלחה מחזיקה מלא
shiran את נותנת לי תקווה.............. איזה כייף !!! אמן אמן אמן שתזכי להריון קל בריא ותקין ומאוד משעמממם...........