הריון? ביוץ? או סתם פסיכולוגי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות...
    אני קצת מבולבלת.. ביומיים האחרונים יש לי תופעות מוזרות של פטמות שורפות וסחרחורות מידי פעם, הצד הימיני של הרחם כואב לי (לא בהגזמה) מידי פעם, אני לא יודעת אם זה ביוץ או הריון הלוואיייי........
    אצלי אי אפשר לדעת ממש מתי הביוץ מי שמכירה אותי כאן מהפורום ומהסיפורים שלי על עצמי... אני מקבלת לפתע בחודשים האחרונים כל 45 יום, ויש לי שחלות פוליציסטיות אז ממש אין לי מושג...
    יכול להיות שהכל פסיכולוגי כי גם לפני חודשיים שרפו לי הפטמות ובסוף ה באה...
    אם הולכים על ה28 יום הידועים אז אני כביכול באיחור של יומיים.............
    לא יודעת מה לחשוב ולא עוזר לי לנסות להירגע ממחשבות וכו... כי יש כל מיני מיחושים פיזיולוגיים שלא עוזרים לי להשכיח את המחשבות

בשורות טובות
4 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שאם יש כאבים ותחושה לא אופיינית - יש טעם לגשת לבדיקה.
    אם לא, אז אולי פשוט תניחי לזה.. הזמן תמיד עושה את שלו ועם הזמן אני בטוחה שתדעי אם זה הריון, ביוץ או
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • אני ממש מקווה בשבילך שזה
  • אני באותה סירה שלך גם לי יש שחלות פוליציסטיות וגם לי אין ווסת סדירה שככה גם אם יש לי איחור אני לא יודעת על מה זה מעיד.
    אני רק יכולה להגיד לך שהשחלות הפוליציסטיות לא הפריעו לי להקלט בהריון הראשון.
    הבעיה שעכשיו אין לי ווסת אני מקבלת רק ע"י כדורים.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אל תחפשי סימנים להריון או מחזור.....
    זה מאוד דומה מבלבל...ולפעמים בסוף גם מאכזב
    (כשחושבים שזה הריון, ובסוף זה לא).
    אם את לא בטוחה לגבי מועד הביוץ המשוער שלך...אני במקומך הייתי מבקשת מהרופא שלי מעקב זקיקים,
    ובגלל שיש לך שחלות פוליציסטיות, אני בטוחה שלא תהיה לו התנגדות.
    כך תדעי במדוייק וזה יחסוך לך את האי וודאות
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה