הייתי אצל הרופא... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגלל שאני סובלת מצ'יסטות אז הלכתי לבדיקה אצל רופא נשים (הפעם הלכתי לרופא פרטי..),
    לאחר בדיקות שלו מסתבר שיש לי שחלות פולציסטיות..(עד היום בכלל לא ידעתי מה זה..), וכנראה בגלל זה אני לא מצליחה להיכנס להריון..
    לקחתי את הבשורה הזאת לא כל כך טוב.... למרות שיש לזה טיפולים, אבל זה אומר שיש עוד מכשולים ארוכים עד שאני יגיע ל...
    צריך הרבה סבלנות... משהי יכולה להגיד לי איפה אפשר להשיג קצת סבלנות כי באמת שכבר נגמר לי...
    האם משהיא מכירה / יודעת מה זה שחלות פולציסטיות ויכולה לתת לי קצת מידע? עשיתי על זה גוגל אבל יהיה לי יותר קל לשמוע מכן בנות מקסימות...
3 תגובות
עמוד 1
  • אני פוליציסטית...
    גיליתי את זה בגיל 24 בערך.. בגיל 25 נכנסתי להריון ספונטני חודשיים אחרי שהפסקתי עם הגלולות (כי הרופאה אמרה שאין לי סיכוי להרות לבד, אז החלטתי לא להרעיל את עצמי לשווא..)
    לפי מה שהבנתי השחלות פשוט מייצרות יותר זקיקים מן הרגיל והמחזורים בלתי סדירים (שאגב גם הבעיה הזו נפתרה אצלי אחרי הלידה..)..
    אל תקחי את זה קשה.. יש הרבה כמונו וזה לא אומר יותר מדי... יש פוליציסטיות כמוני שיצליחו אחרי חודשיים (בפוקס, לפני החתונה עוד..
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • אני שולחת לך מיליון חיזוקים...
    הרי בשביל לקבל בסוף
  • היי החדשה...
    גם אני פוליציסטית... וגם אני הייתי אצל הרופא לפני שבועיים וחצי וגיליתי את זה לתדהמתי... עברתי את אותו הסרט...
    חשוב לציין שיש שני עניינים בשחלות הפוליציסטיות 1. שחלות פוליציסטיות 2. תסמונת השחלות הפוליציסטיות, משמע- שאת יכולה להיות פוליציסטית ללא התסמונת ואז זה פחות מפריע להיקלט, בשביל זה עושים בדיקת דם ביום השני של המחזור ואז מגלים אם זו התסמונת , לי יש בדיקה כשאקבל את המחזור הבא שהלוואי ויגיע עוד 9 חודשים רק
    papaya כבר אמרה הכל.... יש סיכוי תמיד... ולא בהכרח זה יכול להוות מכשול או בעיה, אני מאוד חששתי וכבר לא ממש עכשיו, שמעתי על הרבה שנכנסו ודי בקלות ללא טיפולים או עזרה, אל תתייאשי הרופאים אף פעם לא אופטימיים ותמיד מכניסים ללחץ...
    לגבי הסבלנות, אני לא אשקר גם לי אין סבלנות זה טבעי ולא ממש פתיר באופן ישיר, אבל תנסי דברים כמו יוגה או ספורט זה תמיד מכניס אנרגיות טובות ואופטימיות
    יש מישהי מאוד מעניינת כאן בפורום בשם "מרווה" היא רשמה לי דברים נהדרים והכניסה לבנות כאן צמרמורות והתרגשות... תכנסי להודעה כאן שנקראת למה קשה לי לפרגן... וכבר תראי את התגובה שלה ובטוח תתעודדי

בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה