בנות-2 שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, בנות יקרות!
    יש לי 2 שאלות.
    1) יש לי היום כאבים בצד שמאל למטה-האם זה אומר משהו לא תקין, חלילה? או אולי תקין? הלוואי
    2) סליחה מראש על התיאורים.
    צהיום כשאני מנגבת יוצאות לי חתיכות לבנות כאלה, אני יודעת שזה מהנרות, אבל חלקן בצבע ורוד בהיר מאוד. אז זה מה שהלחיץ אותי. האם זה בסדר?
    תודה על ההתייחסות
6 תגובות
עמוד 1
  • היי
    על השאלה ה-2 זה מהנרות וזה דבר שכיח
    לגבי הכאבים ( האם את אחרי החזת עוברים?)
    אירית
  • סמיילי מותק אולי זה ההשתרשות
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • כמה זמן את אחרי החזרה ?
    הלבן זה מהנרות הורדרד זה יכול להיות השתרשות או חס ושלום ה
    מקווה שזה השתרשות !!!
    בהצלחה ותעדכני ...
  • יפתי,
    הלוואי ומדובר בהשתרשות. נשמע כמו בספרים. גם לשמחה היה ככה.
    מחזור זה לא. כי את עדיין לא צריכה לקבל. אז הלוואי - השתרשות שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• הי, בנות!
    תודה על כל התשובות וההתייחסות.
    אני ביום רביעי עשיתי החזרה, אז אני גם מאוד מקווה שזו ההשתרשות
    הלוואי
  • היי מותק!! גם לי זה היה ...לא להיות בלחץ...זה בטח השתרשות...אני אפילו היה לי צבע ורוד חום כזה בניגוב...ותשובה הייתה חיובית...אני מבינה שאת שמה לב על כל דבר עכשיו , מכירה את זה ...אני עדיין נלחצת מכל דבר אבל קחי נשימה ותחשבי שהכל בסדר....אני מאחלת לך תשובה חיובים בעוד שבוע!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה