איזה לחץ!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות!! איזה בוקר קשה עברתי.....קמתי ב5 בבוקר ופתאום אין לי רגישות בציצים....פתאום...לא הבנתי מה קורה..התחלתי לבכות ונורא נלחצתי ...התחלתי גם להרגיש בבטן ובגב קצת גלים כאלה...בקיצור אני מפחדת להגיד את זה אבל כנרא הכל לא בסדר...מפחיד אותי אפילו להתקשר לרופא ולשמוע את זה ממנו....אז אני מחכה...אם יהיה לי דימום אז כבר יהיה ברור...
12 תגובות
עמוד 1
  • לא כל כך הבנתי למה את לחוצה?
    כי אין לך רגישות בציצים?
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אנג'י, מותק, למה להכניס את עצמך לסרטים סתם?
    תהי רגועה. מה שצריך לקרות יקרה וזה ששעתיים אין לך רגישות בציצים זה עדיין לא אומר כלום (חוץ מזה שבעלך יכול עוד קצת להשתעשע...
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • אנג'י,
    נראה לי שההורמונים קצת בילבלו אותך מותק שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• בנות יקרות!! לא יודעת מה הורמונים עושים לי אבל יודעת מה ילד הזה עושה לי....מתברר שזו תקופה הכי קשה ..לחכות לראות דופק! לדעת שהוא שם ...נורא מלחיץ...אבל למי אני אגיד אם לא לכן????למי אני אבכה אםלא לכן???דיברתי עם חברה שעברה את זה ואמרה לי שגם לה קרה את זה וזה בסדר ופשוט לא להיכנס ללחץ...סורי שהלחצתי אותכן...המשך יום נעים ורק בשורות טובות
  • בובה,
    סורי אם נראה שתקפנו אותך שאמרנו לך לא להילחץ. ניסינו להרגיע שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• ככה יותר טוב!!!!!!!!!
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • תודה בננות
  • אנג'י הכל בסדר
    רק הישארי רגועה
  • הכל בסדר
  • ביום ראשון ואני בשבוע 6
  • אני מחוייכת בשבילך...ושמחה מאוד....זה מזכיר לי נשכחות.
    אצלי ראו דופק ב6+3...
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • תודה מתוקה ומקסימה!! כל המילים שלכן מאוד עוזרות!! תודה בנות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה