וחוזר השגעון חלילה .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד חודש עבר ועוד אכזבה ..ושוב יש תקווה וציפיה שאולי הפעם ,ואולי הסמן הזה אומר ש.. והסימן הזה אומר כך...אז יש לי שאלה (לא לשפוט אותי בבקשה)

האם הגיוני שאני כבר מרגישה רגישות עדינה בחזה וזאת יומיים לאחר שניסינו כמובן בימי הביוץ)במידה ואכן ,האם הגיוני שרגישות בחזה תגיע בשלב כה מוקדם ????
11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת
  • אני מאוד מבינה אותך אני כל הזמן מרגישה כביכול "סימנים" זה הפסיכולוגיה שלנו כי אנחנו כל הזמן חושבות על זה ומאוד רוצות.
    אני מחזיקה לשנינו

http://www.holdthatpic.com/
  • כן דייי סדירה ,הווסת האחרונה היתה ב-6.9
  • שלי היתה ב3/9 אבל שלי בכלל לא סדירה אני מקבלת כדורים על מנת לקבל מחזור,אין לי מושג מה קורה עם הגוף שלי.
    אני גם מרגישה מיחושים בבטן התחתונה אבל אני לא יודעת אם זו סתם אשליה או דמיוני המפותח או שזה הריון.
    בכל מקרה אני מאחלת לשתינו להקלט החודש ב"ה.
    זה ההריון הראשון שלך? שלי זה השני.יש לי ילד בן שנתיים וחצי.
    http://www.holdthatpic.com/
  • היי מיטל,
    באמת שאלתי את עצמי איפה נעלמת כל כך הרבה זמן...

לגבי שאלתך: אצלי זה תמיד ככה: בביוץ מתחילה הנפיחות בחזה וממשיכה עד הוסת (או בע"ה במקרה שלך עד ההריון ומעלה
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • גם אני מרגישה מיחושים כאלה ואחרים בבטן אבל גם חודש שעבר הרגשתי אותם ולכן אני לא מייחסת אליהם חשיבות יתרה ..
    גם לי זה הריון שני ..יש לי ילד בן שעוד מעט יהיה בן שנתיים מקסיייייים!!
    כולם אומרים להתנחם בינתיים באחד המדהים הזה אבל זה כבר לא מספיק ,אני רוצה עוד אחד/אחת כמוהו ..בע"ה !!
  • ככה זה...
    כשיש אחד מקסים ומתוק, זה עושה חשק לעוד..
    כל כך בא לי כבר להחזיק מישהו קטנטן כזה בידיים, לעטוף אותו בחום ואהבה... אוף...
    יהיה בסדר...

אני שמחה שאת מתקדמת ככה לקראת המטרה ולא נתקעת מאחורה בכשלונות... כל הכבוד!!!!!!!!!
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • נכון נעלמתי ..כי לא מצאתי לנכון להיות כאן ..אבל הנה לצערי שוב אני כאן ושוב מנסה לקבל תמיכה/עידוד ולשאוב תקווה ..
    לגבי מה שכתבת זה נכון ..קראתי עכשיו במאמרים שאחת מסממני הביוץ הם רגישות בחזה ממש כמו לפני ווסת ,אבל אצלי זאת הפעם הראשונה שבה אני מרגישה את זה ..אולי באמת כי מחפשת כל פיפס ולו הכי קטן כדי לתלות בו שביב של תקווה ..אבל גם את כאן ולא מתייאשת יישר כח על העידוד והתמיכה וה!!!!
  • כמה שאני מבינה אותך... גם אני מחפשת כל פיפס קטן, מחזור אחרון של היה ב-5.9....

משתדלת לא לחשוב על זה יותר מידיי ולא לפתח ציפיות...
  • תודה לכולכן!!!!!!!!!!
  • שוב אני אומרת...שאסור אסור לחפש סימנים,
    מה זה יעזור לתלות בזה תקווה? זה יכול הרי להיות כל דבר,
    ולפי מה שתיארת ההשתרשרות ברחם עדיין לא הייתה, את רק בביוץ...
    אז תאורטית הגוף אפילו לא יודע שיש הריון,
    במידה ובאמת יש.
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה