מי מבינה בבניית ציפורניים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אני יכולה להוציא את הלק ששמה לי אחרי שמרחה את החומר הזה שלא יורד..?

7 תגובות
עמוד 1
  • רק בשיוף....

לא זוכרת את השם של החומר... זה החומר שאח"כ יושבים איתו בתוך מנורה כחולה נכון? אם כן - אז רק בשיוף.......
  • קוראים לזה סילר... וכמו שיערה כתבה, רק ע"י שיוף

• אם שמה לך את הג'ל הגועל נפש, אז רק בשיוף אצלה.

אני ביקשתי מהבונת ציפורניים שלי להמנע מהשימוש בחומר הזה איתי, כי הוא מעצבן אותי.
    ---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
  • דרך אגב, את יכולה לבקש ממנה לשים את הסילר בפעמים הבאות מתחת ללק ולא מעל.....
  • ד"א, היות וסילר לא יורד עם מסיר לק את יכולה לשים לק מעליו, ואם לא מתאים לך - להוריד. רק קחי בחשבון דבר אחד: מסיר לק הופך את הסילר ל"מט" לפעמים אז תצטרכי לק שקף שיחזיר אותו למבריק...שוב, לפעמים...תלוי בסוג הסילר.

• לי הסילר הזה עשה פריחה (ומיותר לציין שבחתונה הייתי עם פריחה בכל האצבעות כי אז גיליתי את האלרגיה

• כמו שאמרו לך רק שיוף
    אבל יש אציטון לציפורניים מלכותיות תנסי אותו ותראי אם הוא עובד
    יש גם מגבונים של לייף חד פעמי שגם אם אני לא טועה הוריד לי את הלק
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה