האם למישהי קרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שהיא נדבקה ב CMV הידבקות ראשונית בהריון?
    אני בלחץ הגיעו לי תוצאות בדיקות-
    עשיתי ב 3.6 יצא לי שלילי (בשבוע 10 בערך)
    ושבוע שעבר עשיתי שוב ויצא לי IGG חיובי, IGM שלילי אחרי שנבדק פעמיים וה- AVIDITY 0.11 שכתוב בהערות שמתחת ל 0.2 זה הידבקות ב 3 חודשים האחרונים
    בנתיים דיברתי עם הרופא הוא אמר לי שהוא יבקש שיקחו דם מהבדיקה של החלבון עוברי שעשיתי בשבוע 17, מסתבר ששומרים את הדם, כדי לדעת אם כבר אז הייתה הדבקה ואם לא אז זה אומר שזה קרה אחרי וזה שליש שני שזה פחות מדאיג
    למישהי היה משהו דומה????
4 תגובות
עמוד 1
  • כן מאמי לי זה קרה בהריון עם גאיה.
    עברתי גיהנום! עברתי בדיקות דם בשבוע 24 וחשדו שהייתה
    הדבקה.
    הייתי אצל היועצת גנטית , המליצו לי מי שפיר בשבוע 32
    ולא הסכמתי.
    עשיתי בדיקת דם בתל- השומר שיצאה שלילית.
    והסוף... את כבר יודעת מה הסוף

גאיה וקורן שלנו

• תשמעי, אני לא רוצה להלחיץ כי באמת רוב הסיכויים שהכל בסדר - אבל לדעתי כדאי לעשות את כל הבירורים כמה שיותר מהר (וגם מי שפיר אם יש צורך).

לדעתי תפני לזיהומולוג במקביל לבדיקה של הדם מהחלבון עוברי.

המון בהצלחה!
  • לפני המי שפיר צריך לבדוק מתי הייתה ההדבקה כי צריך לחכות 6 שבועות, ואם זה עכשיו זה יהיה רק בשבוע 32. אם זה היה לפני אז יהיה אפשר כבר לעשות. ובטח רק אחרי סוכות יהיה תוצאות לבדיקות והרופא יגיד לי מה לעשות
  • לגיסתי הייתה הדבקה בהריון
    וברוך השם יש לה ילד מקסים בן 4
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה