החזרת מוקפאים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יודעת....
    עברתי היום טיפול של החזרת מוקפאים.
    החזירו לי 3 עוברים שהוקפאו ביום החמישי להפרייה.
    הרופא אמר לי להגיע לבדיקת דם בעוד 8 ימים בלבד, האם זה הגיוני???

בנוסף נאמר לי להמשיך לקחת 3 פעמים ביום כדור של אסטרופם + 3 פעמים ביום 300 מ"ג של אוטרוגסטן (וגינלי) - עד מתי בדרך כלל לוקחים את הכדורים האלו???
4 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת לענות לך, אבל אני מחזיקה לך אצבעות שבעוד שבוע או שבועיים (מתי שיהיה אפשר לדעת) תזכי לבשורות טובות, ובע"ה בעוד תשעה חודשים
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • הי מותק,
    לגבי הבדיקה, אני לא הכי יודעת לענות לך.. אני יודעת שגם לי עשו איזו בדיקה לאחר ההפריה - בדיקת סקר כזו ( שבה יצא שאני כנראה לא בהריון - אבל הייתי בהריון תאומים )
    לגבי הכדורים והתמיכה , תעשי מה שהרופא אמר לך. התמיכה מאוד חשובה בטיפול. הוא זה שתיכנן את הטיפול ויודע טוב מכולם. אצלי קיבלתי תמיכה עד שבוע 10 כמעט בגלל דימומים. אמרו לי לקחת, עשיתי מה שאמרו לי.

המון הצלחה מתוקה. מקווה לשמוע ממך בשורות טובות בע"ה שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• הי, שיקלה!
    הבן שלי הוא אחד מהמוקפאים שהחזירו לי, אבל לי נאמר אז להגיע שבועיים אחרי ההחזרה.
    אבל, הרופא יודע הכי טוב. אולי בגלל שזה היה ביום החמישי אז לעוברים יש הרבה תאים ולא צריך לחכות שבועיים ו-8 ימים זה מספיק.
    לגבי התמיכה, בהחלט צסכימה עם מורנוש, צריך לעשות מה שהרופא אומר כדי שגם נשמור על ה"ארטיקים" בפנים.
    בהצלחה
  • יכול להיות שבגלל שהחזיר לך 3 עוברים הוא רוצה לבדוק לפני,
    כנראה בהקלטות של שלישיה או של שניים ההורמונים גבוהים יותר, ואולי אפשר לזהות לפני 12 יום.....
    לגבי התמיכה אני יודעת שממשיכים לקחת גם בהריון כמה שבועות טובים....
    אבל שטויות מה לא נעשה בשביל הביבי שלנו....
    מאחלת לך הריון מושלם עם תאומים מקסימים
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה