היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמי לי ואני חדשה פה בפורום. אני ממש צריכה עצה ועזרה. ככה, מחזור אחרון שלי היה ב-18.08, ב-7.9 ביקרתי אצל רופא שאמר שביוץ יתרחש היום/ מחר. ב-17.9 הופיעו לי מעט הפרשות חומות וגם קצת יום למחרת והפסיקו. היום (22.9) עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי. אני כבר לא יודעת מה לחשוב? כבר עברו 35 ימים מאז המחזור האחרון (שכחתי לציין שהמחזור האחרון הוא הראשון אחרי הפסקת גלולות ולכן אני לא יודעת מה משך המחזורים שלי). האם אין סיכוי להריון? מצד שני גם המחזור לא עושה סימנים של להגיע או שמא הההפרשות האלה היו מעין מחזור? אני מרגישה שאני עומדת להשתגע, לא יודעת מה לחשוב, גם אם זה תשובה שלילית אני רק רוצה לדעת כבר. אשמח אם מישהו יכול לעזור.
חג שמח, לי
7 תגובות
עמוד 1
לא יודעת מה להגיד לך, אולי הרופא טעה והביוץ היה מאוחר ולכן עוד מוקדם לראות את זה בבדיקה הביתית?? לכי לעשות בדיקת דם הכי בטוח!! ----------------------------------------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
נראה לי הכי בטוח לחכות עוד כמה ימים ואז לבצע בדיקה אבל בגדול מה שסיפרתי נשמע לך הגיוני? ההפרשות והמחזור שעדיין לא הגיע
ממי הפסקת גלולות אחרי שנה - המחזור, הביות, כלום לא מדויק
תמתיני בסבלנות
אני במקומך הייתי עושה בדיקת דם, ופשוט מחכה להסדרת מחזור מיה שמחכה לחסידה.....
אני מסכימה עם סיון.
תמתיני עוד קצת, לאחר הפסקת גלולות המחזור לא תמיד מגיע בזמן.
בגלל שהרופא אמר שיהיה ביוץ בימים הקרובים חשבתי לעצמי איזה יופי שאני יודעת... יכול להיות שלא היה ביוץ בכלל... אוף לפחות שהמחזור יגיע שאני אדע שהגוף שלי לא השתגע