דיון חפירתי בנושא פליקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • [אייקון של קונגו]
81 תגובות
עמוד 2
  • אני זוכרת את המכה היחידה שקיבלתי מאבא שלי כשהייתי בת 3.
    היום אני בת 32 ואני זוכרת יפה מאוד איפה זה היה, למה זה היה ואיך זה היה ובאיזה שעות היום (בצהריים), אני גם זוכרת את מזג האוויר שהיה באותו יום.
    חלי, הילדים זוכרים הכל, עובדה

[url=http://www.mamaibebe.com]

[[[

• קפצי לי יעל
  • מיכלי רק שתדעי שאני מתה עליך וחושבת שאת אמא מעולה!!!!!

• לא את !
  • אידיוטים..הורות דפוקה..הורות של "אני לילד שלי לא מרביץ אני רק מעיר/צועק הוא יבין לבד..."אבל ברגע האמת..זה יתפוצץ בפרצוף ואני מחכה בפינה לראות איזה גודל של חרא יאכלו ההורים האלו חחחח

זה לא נקרא לשפוט?
    מותר לך להגיד מה את חושבת אני בניגוד אלייך לא אמרתי על שום הורות שהיא הורות דפוקה וקראתי להורים אידיוטים,
    ואיזה מטעמים? השרשור הזה הוא כבר מזמן לא על מה שקרה לעדי,
    וכתבתי יותר מפעם אחת שכל אחת עושה מה שנראה לה, ושאני מכבדת כל אחת כאן, וכל בחירה שכל אמא עושה היא לטובת הילדים,
    ולעדי כתבתי מה שקרה קרה, המשיכי הלאה,
    את אמא טובה, את אוהבת את הילדים שלך, וזה מה שחשוב.

אם זה לא לתמוך אני לא יודעת למה את מצפה? שאני אגיד שזה בסדר בעיניי להפליק למרות שזה לא????

ואיך בדיוק אני באה להראות שאני טובה יותר? בכך שאני לא מסכימה אתכן? אני לרגע לא חושבת שאני אמא טובה יותר או פחות מכל אחת מכן,
    מה ההבדל בין הזכות שלך להגיד מה שאת חושבת לבין הזכות שלי? גם אני לא כופה על אף אחת את הדעות שלי.
    וגם לי יש דעה וגם לי לא אכפת מה חושבים עלי, ואני לא מנסה להתחנף ואומרת בפרצוף את מה שיש לי, רק שזה אולי לא נעים לשמוע אז זה הופך אותי למתייפיפת- סבבה. לא מתרגשת.

ולהגיד איכס מגעילות- זה לקלל
    כמו שלהפליק זה להרביץ.
    [
    [/][
    []
  • א- ילדים זוכרים שמפליקים להם אם לא עושים את זה כל יום 3 פעמים ביום , במצב כזה דם פינות חשיבה לא אפקטיביות .
    ב- בנות שכתבו שלא הרימו יד על ילד , בני כמה הילדים 1- 3 ועוד לא הרמתן ? כל הכבוד . יישר כח ומקווה שלא תרימו עד גיל 18 .
    ג- לי יש בן 17.5 לא הרמתי יד כי לא מסוגלת (אני זורקת ג'וקים חיים לא הורגת יש לי בעיה) אבל רציתי הרבה פעמים .נאלצתי להיות מאוד יצירתית כדי לגדל אותם.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• לפחות תעתיקי את כל המשפט ולא חצי..אל תעוותי את מה שאמרתי..

"מי שמע דבר כזה חייל רץ לאבא לספר שהוא רותק לבסיס והאבא בא להרביץ למפקד? אידיוטים..הורות דפוקה..הורות של "אני לילד שלי לא מרביץ אני רק מעיר/צועק הוא יבין לבד..."אבל ברגע האמת..זה יתפוצץ בפרצוף ואני מחכה בפינה לראות איזה גודל של חרא יאכלו ההורים האלו חחחח"

ואל תבלבלי לי את המוח.
  • אני כן חטפתי פליקים בתור ילדה... לא, זאת לא טראומה אבל כן אני זוכרת...
    ובעיקר אני זוכרת שאחרי כל פליק נשבעתי לעצמי שאני את הילדים שלי לא אכה

• את הפליקים שאני קיבלתי אני לעולם לא אשכח ולא קיבלתי מכות קשות, "רק" ביד ,בישבן וכו'... אז שאף אחת לא תבוא ותגיד שזה שום דבר.
    אני לא מכה את הילדות שלי לא מתוך התיפיפות אלא כי נשבעתי שאני לא אעשה את זה לילדים שלי
    אני זוכרת שהיה מקרה בצהרון שעבדתי בו לפני שנתיים: ילד אחד ירק על ילד אחר. הילד שירקו עליו ממש בכה, הוא בכה מההשפלה והעלבון -הרי יריקה לא כואבת פיזית, אותו דבר פליק -הוא לא כואב פיזית אבל משפיל ומקטין את הילד.
    אם רוצים לחנך את הילד שלא יהיה אלים אז למה לאמא כן מותר להכות?
    אם הילדות שלי מקשקשות על הקיר אני מחרימה להם את הטושים לכמה ימים,
    אם הן שופכות את האוכל לריצפה ,הן לא יקבלו ממתק אחרי האוכל.
    אם הן רבות ,אני מפרידה ביניהן וכל אחת לפינה שלה, אם הן שוברות משהו בבית -אין טלויזיה וכו'.... אפשר להעניש ולשים גבולות.
    אגב פינת המחשבות גם בעיני זה דבר אדיוטי -אצלי בכל אופן זה לא עבד.
    אני חושבת ששיטת הפליקים היא לא שיטת חינוך, אין אף אמא שישבה וחשבה עם עצמה והגיעה למסקנה שזו שיטה יעילה, אלא זו פעולה שההורה עושה כשהוא מאבד עשתונות באותו רגע ופורק את העצבים שלו על הילד.
  • זוהר תהי איזה אמא לילדים שלך שאת רוצה אני הגבתי לעדי ולא לך. אני מאמינה שרוב ההורים הם כאלו שכן נותנים איזה פליק ולא קרה כלום והילד לא התפגר מכך. אם מישהי מכם זוכרת מכה שקיבלה בגיל שלוש כנראה שאותו הורה הגזים ונתן מכה חזקה מידי שזה עשה לכם טראומה. עדי לא עשתה טראומה לילדים שלה אני בטוחה גם כך יש לה על הראש הרבה אז נתנה מכה ביג דיל.

מיכל צודקת בכל מה שכתבה מתייפיפות, מתחסדות, אבל הבעיה שפה אנו לא מחפשים מי בסדר ומי לא אלא להרגיע את עדי שמה שקרה לא ביג דיל קרה וזהו.

ליא אני לא מאמינה לך שלא היכית את ביתך לעולם. פעם היתה פה תגובה שלך על העניין ואני זוכרת דברים אחרים לגמרי. אבל זה לא העניין וזה לא משנה כל העניין שזה לא נורא אם ילד קיבל מכה או לא קיבל מכה מההורים שלו הוא לא ימות מיזה.
    ליא גם לקלל את הבנות פה כמו שעשית בעבר זה מכות זה אלימות אז אל תדברי איתי על זה שאת לא מכה את הילדים שלך כי גם אם את לא מכה אותם את אלימה בדרך אחרת.ומרגע זה לא אגיב לך אפילו.
  • חלי -נועה מי שמדברת על אלימות מילולית
    בניגוד אלי את ממש צדיקה
    תאמיני למה שאת רוצה לא מזיז לי
  • אידיוטים..הורות דפוקה..הורות של "אני לילד שלי לא מרביץ אני רק מעיר/צועק הוא יבין לבד..."
    זה לשפוט את ההורות שאני מגינה עליה. זה שנתת דוגמא קיצונית זה לא מבטל את המשפט המזלזל הזה!
    מיכל אני אעתיק מה שבא לי, ואת בעצמך מודה שזה לשפוט-
    אז מותר לך לשפוט איפה שזה נוח לך?
    כמו שמותר להפליק רק כשממש קשה?
    יש מערכת חוקים ששמורה לך בלבד ולא תופסת לכל השאר?

ומה הקשר חסויות? אני גם שונאת חסויות מה אתן דוחפות אותן בכל תגובה?
    חשבת אולי שיש בנות שיש להן דעה והן מפחדות להתעמת כי אולי (רק אולי) התגובות שלך קצת אגרסיביות?
    יעל אמרה לך שאת אלימה מילולית התגובה שלך- קפצי לי,
    השתמשת לא פעם במילים כמו- איכס, צבועות, מגעילות, מתייפיפות, וכו',
    אז אל תבואי את ותתייפיפי אחר כך שאת רק אומרת את הדעה שלך.
    יש להגיד ויש להגיד.
    את לא רק אומרת את דעתך, את תוקפת.
    זו הדעה שלי.
    והנה אני אומרת אותה בשם שלי, בפרצוף. כי גם אני לא אוהבת שמתחבאים מאחורי החסוי.
    [
    [/][
    []
  • אני נ-ג-ד פליקים או איך שתקראו לזה!
    במילה אחת מדובר בהשפלה.
    כשהייתי קטנה אני זוכרת שחטפתי סטירה , אני זוכרת
    את הכאב, ההשפלה
    עשיתי פיפי בתחתונים מרוב פחד!
    לילדה שלי לעולם לא אעשה את זה!!!
    נשבעתי.
  • שוב את מעתיקה רק חלק כדי לצאת מזה יפה הא ?
  • בנוגע לפסקה האחרונה-
    התפתח פה דיון בעד או נגד פליקים. אני נגד. זה הכל.
    כמה פעמים כתבתי שזו הדרך שלי, כמה פעמים כתבתי לעדי שקרה ועבר והיא אמא טובה וכו',
    פעם אחת לא אמרתי לעדי מה לעשות או טענתי שהדרך שלי יותר טובה.
    אני לא שופטת אף אחת ולא חושבת שהדרך שלי יותר טובה משל אף אחת.
    אני לא ציירתי פה שום דבר על אף אחת, כל תגובה שלי הייתה בהתאם לתגובות שלכן.
    אני נכנסתי לדיון הזה רק אחרי שסיגלית כתבה- שכולן עושות את זה. זה עצבן אותי.
    זה שאתן עושות את זה מדי פעם זה זכותכן, אל תכלילו זה לא בסדר..

את יכולה להאמין לי או לא זה באמת לא משנה לי- אני לא הרמתי יד על אף אחד מילדיי- לא פליק, לא מכה ביד ולא בטוסיק.

מסכימה אתך- אני לא יכולה לדעת מה יקרה, ומעולם לא אמרתי שאני לא ארביץ, או שלי זה לא יקרה. אמרתי שאני לא בעד ושלי זה לא קרה.
    אולי זה יקרה, יכול להיות, זה יהיה מטומטם מצידי לחשוב שאני יודעת מה יהיה.

לגבי החסויות- פעם אחת בחיי נכנסתי חסויה וזה היה כשהיה את הקטע של הפוסטינור. לא רק זה, הכנתי את הדס לפני שפתחתי הודעה שתגיד לבנות שזו מישהי מוכרת ולגיטימית ששואלת שאלה. זו הייתה הפעם היחידה.
    גם אני לא אוהבת חסויות שמתחבאות בדיוק מאותה סיבה שאת לא אוהבת.
    אם יש לך משהו להגיד תגידי ותתמודדי. הרבה פעמים לא נעים לי להגיד דברים אז אני פשוט לא אומרת. וכשמשהו חשוב לי כמו השרשור הזה, אני תמיד עומדת מאחורי השם שלי.
    [
    [/][
    []
  • אני שמחה לראות שתמיד יוצא שאנחנו חושבות אותו דבר
    ואפילו פועלות בכמעט אותה דרך...
  • תודה..

• וואו ממש לא היה צפוי לקבל את הריקושטים שלך.....
  • מיכל,
    את פשוט תת רמה,
    אפסית,
    תוקפנית,
    אגרסיבית,
    אנחנו לא מכירות ולא שיש לי ענין להכיר,
    אבל אני קוראת הודעות שלך מפעם לפעם ופשוט מזדעזעת

בן אדם דוחה ברמות,
    וכנראה שבאמת - הכל משמים
  • פשושה - נהיית אלוהים?
    את יכולה לחשוב על מיכל מה שאת רוצה - אבל בחייםםםםםםםםםםםםםםםםםם אל תערבי דברים כאלה!!!
    תזהרי מהקארמה שאת פותחת לעצמך!!!!

איכס אני בשוק שבן אדם יכול לרשום דברים כאלה!!!!
  • לולי- מותר לך להיות בשוק.
    גם אני בשוק והגיעו מים עד נפש.
    לא נהייתי אלוהים ולא מאמינה בקארמות
    נכתבו כאן דברים לא פחות מאיימים ותוקפניים,
    מציעה לסגור זאת כאן.
  • אז תאמיני בלהיות בן אדם!!!
    כי למעשה את הופכת להיות מה שאת סולדת ממנו!!!!
    זה לא סוד שגם אני ומיכל בעלות עבר מפואר של מריבות ויכוחים ואי הסכמות (בלשון המעטה)
    אבל אני זוכרת את כל התקופות הקשות שהיא תמיד היתה אוזן קשבת, ותמיד תמכה, וייעצה ועזרה - וזה מבחינתי קובע הרבה!!!!

ובכלל אין פה עניין בעבר ובמה שאנחנו חושבות אחת על השניה

• מנהלת הפורום אמורה לנסות לחנך את מי שכותב הודעות לא לרוחה?
    תאמיני לי שאני בן אדם, ועושה רבות למען הזולת.
    לא חוזרת בי ממה שכתבתי,
    לוקחת אחריות מלאה על דבריי,
    ומה קשור תקופה שבה היא היתה אוזן קשבת או לא יודעת מה?
    לא מדובר כאן על בינך לבינה.
    הבעתי את דעתי.
    זכותי.
    מי שכותבת את מה שכתבה על משפחה ברחוב,
    ועוד דברים קשים שקראתי פה ושם - באמת שכבר הרגשתי צורך להגיב.
    ולא מתכוונת להתנצל.
    אל תנסי להתערב בזה בכלל - עם כל הכבוד.
  • טוב אני מבקשת ממנהלת הפורום למחוק את השרשור הזה בבקשה
    די זה מוגזם, לא נראה לי כדי שמיכל תתעורר ותקרא תגובות כאלה.
    סליחה- עד כאן

• ברור שכל החסויות זאת ליא זאת שמכה את הילדים שלה זאת שקיללה פעם פה בלי סוף
    היא ונועה באו מאותו הפח זבל מה לעשות. ונוספה להן גם החולת נפש מילנה "האור של חיי"
  • אוי ואבוי. אני עוקבת אחרי הדיון הזה והוא מתדרדר מפעם לפעם.
    פשושה, אני לא מכירה אותך. אבל הגזמת....
    באמת שהגזמת.
    לעולם לא מערבים דברים כאלה, זה לא מעניין אותך אם הכל משמיים או לא!
    לעולם אל תתערבי בעניינים כאלה!
    זה אסור!!!!אם את עוד איכשהו מכבדת את עצמך, תתנצלי. אם הייתי במקום מיכל, אוי ואבוי...
    לא מתעסקים עם דברים כאלה!!!!

• השרשור הזה באמת הדרדר

[[[

• שנאת חינם!!!!!
    גועל נפש!!!!

פשושה - לפורום הזה יש 2 מנהלות ואני לא אחת מהן!!!! ואני לא מחנכת אותך - ולא מתיימרת לחנך אותך!!!! אבל כן מעירה לך על דברייך!!!! ואם כתבת את הדברים הרעים האלה במקום פומבי קחי בחשבון שיהיו כאלה שיתערבו!!!
    ומה זה קשור לתקופות שהיא עזרה לי? זה מאוד קשור - כי אי אפשר לשפוט בן אדם על המוחצן בלי שמכירים את הנסתר!!!
    עזבי אני בכלל לא מבינה למה אני מתאמצת - אתן באות לעורר פה מריבות ומצליחות כל פעם מחדש בגלל בנות כמוני שלוקחות אתכן ללב

עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    אתר המתכונים שלי :
    [center]http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/
    [center]
  • התעוררתי
81 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה