היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחר אני ויניב רוצים לחפש מיטה לאופיר לא מעבר, המחירים מטורפים לפי מה שראיתי למשהי יש מקום יחסית זול ואיכות טובה?
15 תגובות
עמוד 1
מצטרפת לשאלה
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
לפי המחקר שאני עשיתי אין כל כך מקום לתמרון.. המחירים נעים מ2000 ש"ח ומעלה... אנחנו קנינו ב'גילגולים' ברחוב הרצל בת"א כל מי שאני מכירה קנה סביב המחירים האלה בכל מיני חנויות
גם אנחנו קנינו בהרצל בת"א, עלה 2300
זה בערך טווח המחירים של 2000 שקל למיטה *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אנחנו קנינו במרכז הישראלי לריהוט בראשון. עלה לנו 2000 ש"ח.
ענבל- בכל אחת מהחנויות הם עושים את זה לפי הדרישות שלך
אנחנו קנינו ברהיטי גבעת ברנר, ב 2300 והצבעים בדיוק מה שבחרנו, עם עוד מיטה מתחת, ושתי מגירות... אני מאוד מרוצה, והם עובדים בשבת, אז תוכלו ללכת מחר לראות.. שיהיה בהצלחה!!!!!
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
בואו לחיפה נשב על אייס ונראה יחד ברהיטי דורון
ענבל יש להם - ככל הזכור לי זה בתוספת תשלום אבל אני לא בטוחה