יש ניסים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    כמו שסיפרתי בהודעות הקודמות.. המחזור שלי לא סדיר, בערך כל 30 יום, בחודשים האחרונים הגיע יחסית בזמן ולא היה איחור....
    החודש נטלתי אקוקלומין ועבדנו יום כן יום לא פחות או יותר סביב הביוץ רק שלא בדקתי מתי הביוץ... אבל... לפני שבוע בעלי עשה בדיקת זרע והיא לא יצאה ממש תקינה... נמוך מידי...
    אתמול ה- 23.9 הייתי אמורה לקבל ועדיין לא קבלתי...
    לפי מה שהרופא אמר הסיכוי שלי להקלט טבעי הוא נמוך.... וכנראה שאצטרך לעבור הזרעות וטיפולים...
    האם למישהי קרה מקרה שנקלטה למרות שאצל הבעלול יצא אחוז נמוך בבדיקה?
    הלוואי ונקלטתי ולא אצטרך את כל הטיפולים האלה...
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל הכל יכול להיות...הכל

מכירה גם אנשים שלא היה להם בכלל סיכוי ונכנסו להריון....
    אז כן, יש ניסים...תעשי בדיקה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אני ממש מסכימה עם מיה!!!
    היו מקרים! ויש גם מקרים שבנות נכנסו להריון שני טבעי ובטעות כמעט אחרי שהריון ראשון עברו הפריה...
    אני מאחלת לך בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות!

• תודה רבה בנות... מאוד מעודד
    אני מנסה להיקלט בהיריון ראשון ...

למיה רוצה תינוקי - אני בטוח אצטרך הזרעות....אין לי דרך אחרת... רק מקווה שילך מהר ויסתיים בהזרעות...

תאמינו לי, הבאתי לבעלי את הטופס של בדיקת זרע לפני חצי שנה בערך ועד שבוע שעבר לא הלך, וטוב שהצבתי לו עובדה "יש לך תור ב...." אם לא, הוא לא היה הולך

• טוב מאוד...
    אל תתני לו להרגיש לבד...זה קורה...שטויות...
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אני יכולה להגיד לך על עצמי שבהריון הקודם שלי הרופאת נשים אמרה בהתאם
    לנתוני הזרע שהסיכוי שלי להכנס להריון לבד הוא 8%!!
    התחלתי טיפולים וכשעשיתי הפסקה נקלטתי ומאז נולדה לי הילדה שלי
    כך הכל אפשרי
    בהצלחה!
    http://www.holdthatpic.com/[/url
  • אולי כדאי מחר על הבוקר לעשות בדיקת הריון...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אולי באמת מחר אני אעשה בדיקה.... הלוואי ולא אצטרך את הטיפולים, הזרעות וכו'...
    מחזיקה לעצמי ולכולכן
    תודה על התמיכה ועל הכל...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה