היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זקוקה לדעתכן... לפני כארבעה חודשים הפסקתי לקחת גלולות, ומאז כל cycle נמשך 28 ימים. האחרון לעומת זאת נמשך 24 ימים בלבד (10.8.10 תחילת וסת קודמת, 3.9.10 תחילת וסת אחרונה).
החל מלפני שבוע התחלתי לתת שתן בתדירות גבוהה מהרגיל, כאשר ביומיים האחרונים הקצב גבר עד כדי פעם בשעה-שעתיים (מאוד לא רגיל אצלי) וכן יש לי מעין מיחושים/ לחץ קל באיזור הבטן התחתונה משמאל. אני עייפה כל הזמן על אף שאני ישנה יחסית הרבה. לא מדובר בחסר בויטמינים מכיוון שאני לוקחת בצורה סדירה B12, חומצה פולית, ברזל וויטמין D לאחר שלפני כ- 3 חודשים גילו שאלה חסרים לי.
כמו כן לפני כשבוע היו לי כמה טיפות של מה שנראה כמו דם כהה (אך לא יותר מטיפות ספורות).
בבדיקת הריון ביתית שעשיתי היום עם ערכת מקלון הזהב (שרכשתי בבית-מרקחת) התוצאה היתה שלילית, אולם אינני יודעת אם לא מוקדם מדי לגלות??
תודה מראש...
5 תגובות
עמוד 1
היי
תודה גם אני מחזיקה , ומתכוונת לעשות בדיקת דם כבר בתחילת השבוע, פשוט נורא קשה עם חוסר הוודאות!
אם לא תקבלי עד יום ראשון, תעשי בדיקת דם, ונחזיק לך אצבעות כמובן מיה שמחכה לחסידה.....