אקקלומין..האם זה עוזר?למה אין לי תגובות? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הרופא שלי נתן לי סוף סוף אקאלומין והתחלתי איתו לפני כשבועיים.. רציתי לדעת האם יש מישהי שנקלטה עם זה?? והאם זה ממש עוזר ומה הסיכויים להביא תאומים?? והלוואי ונקלטתי ....
2 תגובות
עמוד 1
אומרים שזה עוזר, זה מגביר את הביוץ אבל מה זה התחלת לפני שבועיים, את צריכה להתחיל ליטול אותם ביום החמישי למחזור למשך 5 ימים וזהו, ואז לבדוק מתי הביוץ שלך הרופא שלי אמר שיש סיכוי לתאומים בהצלחה!!!
טוב ענו לך פה... הכדורים לא נלקחים במשך שבועיים....תבררי אם המינונים שלך נכונים... וודאי שיש סיכוי לתאומים, מכיוון שיש יותר מביצית אחת מיה שמחכה לחסידה.....