זריקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, רציתי להתייעץ עם כל מי שכבר עברה את הסיוט שנקרא זריקות.

לאחר שבועיים שאני לוקחת 3 פעמים סינרל (משאף), הרופא ביקש ממני ליטול זריקות מונפורבמשך 4 ימים (3 אמפולות). היום עשיתי בדיקת דם ושוב הוא ביקש ממני להמשיך עם הזריקות ל3 הימים הקרובים ולחזור אליו לבדיקת דם ואולטרסאונד.

האם מישהי מכירה והשתמשה במונפור? האם גם לכן היו תופעות לוואי כמו עצבנות, רגישות (בכי), פעימות לב חזקות, כאבי ראש/ סחרחורות?

כמה זמן עליי ליטול זריקות לפני השאיבה?
8 תגובות
עמוד 1
  • שלום, חני!
    אני לא השתמשתי בזריקות הללו. אבל אני בטוחה שאם תבדקי יהיה כתוב לפחות חלק מהתופעות שהזכרת.
    אל תשכחי שאלה הם הורמונים ומשפיעים עלינו בדרכים שונות, לרוב לא סימפטיות.
    לגבי שאלתך לגבי הזמן-ממשיכים עם הזריקות עד השאיבה.

שיהיה המון המון המון בהצלחה
    והרבה סובלנות
  • עדיין לא הגעתי לשלב שלך...אבל מאחלת לך שהקץ יגיע בקרוב,
    ותוכלי לבשר לנו על הריון שלם ועגול
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • השאלה כמה זמן לוקחים בדר"כ את הזריקות לפני השאיבה?
  • אני מניחה שאצל כל אחת זה אחרת,
    בממוצע? לא יודעת...אולי מישהי - תענה....

אצלי נתנו מונפור בתוכנית (עדיין לא התחלתי) ואמרו שממשיכים עד השאיבה...
    אני מניחה שלא אקח יותר מ6 ימים לפי הכמות שהוא רשם לי בתוכנית,
    אני אמורה לקחת 2.5 אמפולות וקיבלתי שתי חבילות של 10,
    אז כנראה שזה עד 6 ימים
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • היי
    מזריקים עד שהזקיקים מגיעים לגודל בין 18-ל-24 ולפי בדיקות דם רואים מתי מתקרב הביוץ
    אני כיעקרון לא הזרקתי מונופור אבל מזריקה מספיק זריקות לגוף.

בהצלחה
    אירית
  • איריתוש מה קורה??לקחת ?
  • שכחתי להביא לך קרם גוף שעבר אליי מחברה שלי..היא נכנסה להירון עם תאומים ונתנה לי.אני מקווה שגם אצלי הכל בסדר והייתי רוצה לתת לך גם...לשים בשאיבה...חחחח אוףףףףףףףףף הראש לי לא עובד אבל אם תוכלי לקפוץ מיום ראשון אני שם כל יום עד 16.00
  • את תוכלי לשלוח לי בדואר יקירתי דברי איתי
    אני עדין לא יודעת מתי השאיבה אבל כנראה שבוע הבא בעזרת השם
    אירית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה