היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום הייתי בבדיקה ראשונה.חשבתי לראות דופק..אבל ראינו שק הריון בגודל טוב מתאים לשבוע 6. רופא אמר לי שעדיין מוקדם קצת לראות דופק.הכי חשוב שיש שק בתוך הרחם.קבענו לעוד שבוע. אחרי שבוע 7 יותר רואים דופק. אבל אני דואגת...
10 תגובות
עמוד 1
אנגל יקירתי תהיי אופטימית ממי הסירי דאגה מליבך אני בטוחה שהכל בסדר בובה ושוב תודה לך בהצלחה
אצלינו ראו דופק בשבוע 6 פלוס 3.... שבוע 6 נחשב מוקדם לדופק, בדיקת דופק נעשת משבוע 7 ואילך... אני פשוט הייתי בהלם מזה שאני בהריון...אז הלכתי לפני מיה שמחכה לחסידה.....
אנג יקרה, אני ממש מבינה אותך... אחרי שמחכים לזה כל כך, ממש קשה לחכות ובלי קשר תמיד רוצים לראות שהכל בסדר... מחר אני אמורה לעשות בדיקה, שבוע 6 גם כן (על סף 7 ממה שאני מבינה ולא בטוח שאני מחשבת נכון), ואני גם חוששת, כל מי שאני מכירה, אחותי וחברה וממה שקראתי, זה מוקדם ומנסים להכין אותי לזה שעדיין ייתכן שלא יראו דופק... אבל עדיין קשה לחכות... בימים האחרונים אני חולמת על זה כמה פעמים לפעמים בלילה...אולי לא מאמינה עדיין שזה קרה... שבוע הבא בע"ה תעשי שוב ואז זה כבר יהיה ממש ברור...
בנות, אני מחזיקה לכן אלפי אצבעות!!!!!!!!!!!!!!1 הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
הי, מותק! אני יודעת כמה קשה לחכות לזה, במיוחד אחרי כל מה שאנחנו עוברות. אבל עוד קצת סובלנות. כמו שהבנות אמרו, שומעים דופק בדר"כ משבוע 7. אז עוד קצת יקירתי. בהצלחה לכולן
תודה בנות יקרות!! כל כך רוצה לחשוב חויבית אבל קשה לי...בכל זאת מקווה ........
מאמי, כמה שזה קשה לחכות, אין מה לעשות לצערנו. בע"ה תעשי את האולט' בשבוע 7 ותיראי את הנקודה הלבנה המהבהבת הכי מדהימה שראית בחיים. בע"ה שלכן באהבה, מורן......