פרוברה ופוליציסטיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

מנסים חודשיים להכנס להריון. לאחר איחור במחזור של 5 ימים (עדין לא קבלתי), בבדיקת אולטרסאנד הרופא אמר שיש לי שחלות פוליציסטיות ונתן לי פרוברה לקבלת מחזור ולבוא 10-12 ימים אחרי המחזור למעקב זקיקים.

שאלתי היא האם אוכל להכנס להריון בחודש הקרוב אחרי נטילת הפרוברה?

האם כך מאבחנים שחלה פוליציסטית ומה זה אומר לגבי סיכויי ההריון שלי (יש לי כבר ילד בן שנתיים)

כמו כן עד עכשיו היו לי מחזורים די סדירים.
    מחכה לתשובה,

תודה רבה
5 תגובות
עמוד 1
  • ניתן לאבחן שחלות פוליציסטיות באולטרסאונד, ולא חייב שאם יש לך כאלה, אז המחזורים יהיו לא סדירים....
    לרוב אם יש מבנה של פוליציסטיות,
    הביוצים אינם תקינים, גם אם נראה שיש מחזור סדיר,

אם את לא סומכת על הרופא את יכולה ללכת לעוד חוות דעת,
    פרוברה נועדה למנוע ציסטות בשחלות, מה שקורה לפעמים אצל פוליציסטיות,
    אני חושבת שההצעה של הרופא נשמעת הגיונית,
    אחרי המחזור הוא יעשה לך מעקב זקיקים ובדיקות דם, כדי לראות אם הזקיק אכן מבייץ...זה רק יגביר את סיכוייך להרות, שכן תדעי במדוייק מתי הביוץ....
    ברור שיש לך כבר ילד אחד, זה שיש שחלות פוליציסטיות זה לא אומר שאי אפשר להביא ילדים, זה רק אומר שמבנה השחלות שלך מעט שונה,
    ויהיה אולי מעט קשה לאתר את הביוצים אצלך...
    הינה צירפתי לך קישור....ויש מלא חומר בגוגל

http://www.yang-yin.com/cat/419-%D7%A9%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%95%D7%AA
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • היי לילי11
    גם אני גיליתי לא מזמן שאני פולציסטית, הרופא בדק באולטראסאונד וראה צ'יסטות בשחלות, די נלחצתי בהתחלה, אבל הבנות המקסימות פה בפורום הרגיעו אותי והבנתי שזה באמת לא כזה נורא, ועדיין יש סיכוי גדול להקלט.
    אני לא יודעת לגבי הפרוברה, הרופא החליט לא לתת לי כלום כי המחזור כבר הגיע (לאחר איחור!!) וביקש לחזור אליו לאחר 14 יום.
    היום הייתי אצלו - הוא אמר לי שהוא רואה ביצית מוכנה בצד שמאל (כי בשחלה הימנית כבר לא היה כלום), ושיש סיכוי להיקלט..
    ולכן, "לילי11":, ברור שיש סיכוי, פשוט צריך ללכת לרופא לברר את הביוץ המדוייק כדי להגדיל את הסיכוי יותר
    אז שיהיה לך בהצלחה
    ושתזכי לבשורות טובות
    (ואל תשכחי לעדכן)
  • לי הרופא אמר שיש לי שחלות קטנות ולא בדיוק פירט את העניין וגם לי המחזור ממש לא סדיר.משתנה כל הזמן ועוד הרופא שואל אם עליתי הרבה במשקל...האם זה קשור?
  • עליה במשקל (עליה משמעותית) בהחלט יכולה לגרום לשיבושים בביוץ...
    אם את לא בטוחה לגבי מועד הביוץ שלך - לכי למעקב זקיקים...
    זה עושה את החיים הרבה יותר קלים, מוציא אותך מאי הוודאות,
    ומגדיל את סיכוייך להרות....
    חבל לבזבז חודשים שלמים בניחושים
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • תודה בנות.

אני די נלחצתי מהנושא, אבל מנסה לשמור על גישה חיובית..
    כבר יש ילד אחד!
    רק שילך בקלות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה