בדיקה ביתית לאחר החזרת עוברים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביצעתי בדיקה ביתית להריון לאחר 12 ימים מהחזרת העוברים והתוצאה הייתה שלילית מה זה אומר שאין הריון או שביצעתי את זה מוקדם מידי???
    הרופא אמר לי לעשות בדיקת דם לאחר 12 ימים אבל בגלל חול המועד הכל סגור עד ה-3/10 מה אני יעשה עד אז אני משתגעת יש כאן מישהי שיצא לה שלילי בבדיקה ביתית ביום ה12 ולאחר מכן זה היה בכל זאת הריון???
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק! זה לא אומר כלום. תעשי בדיקת דם. למה הכול סגור??? אין מעבדות? תבדקי.הכל יהיה בסדר.מחזיקה לך אצבעות...
  • לצערי כן הכל סגור עד לאחר החג אין לקיחת דמים אם אני יעשה בדיקה ביתית חוזרת ביום שישי שזה יהיה 16 ימים לאחר ההחזרה זה יהיה יותר אמין או שכדאי לי כבר לחכות?????
  • לדעתי שווה לחכות עוד קצת,
    יכול להיות שהורמון ההריון לא עלה מספיק....
    אין כמו לראות שני פסים בבדיקה הביתית,
    במיוחד אחרי כל מה שאנחנו עוברות...
    שווה את הצפיה....

בדיקת דם גם ככה תעשי אחרי החג כדי לראות הכפלת בטא....
    בנתיים חכי קצת, ותעשי עוד בדיקה
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה