התייעצות לגבי גמילה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
8 תגובות
עמוד 1
  • היי!
    מה שלומך?

אני לא גומלת את הילה עכשיו, אלא מחכה לפורים הקרוב.
    וישר אחרי פורים מתחילים את הגמילה, ככה עשיתי עם נועה וכך אעשה גם עם הילה.

(זה הרי לא דחוף לגמול אותה בחודש הקרוב, ואם את אומרת שהיא תעבור ניתוח, אז בכלל לא הייתי חושבת על זה...)

---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
  • אני גם לא הייתי גומלת אותה עדיין יש לה עוד את כל השנה להיות גמולה לגן עירייה
    שיעבור בשלום הניתוח
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • רעות-
    אצלי הכל מצויין
  • גם אני לא הייתי מנסה לגמול אותה עכשיו, מקסימום באביב (סביב פסח) הייתי מתחילה ואז עד 01.09.2011 בטוח היא תהייה גמולה

• קודם כל חכי אחרי הניתוח אחרת תעשי לה בלגן. השאלה היא אם את חושבת שהיא בשלה לגמילה עכשיו? היא מבקשת להוריד את החיתול או מושכת אותו בצורה שמראה שמפריע לה? כי אם לא, הייתי מחכה לאביב. גם אני גמלתי את פלג באביב ובגלל שהוא היה בשל זה לקח שבוע וזהו. לעומת זאת, אם היא לא בשלה את סתם תגררי את זה. יש לך עוד שנה שלמה עד לגן עירייה, אל תדאגי, היא לא תגיע לשם עם חיתול
  • האמת היא שלא חשבתי בכלל לגמול אותה, מבחינתי היא עוד פיצית
  • אני גם הייתי מחכה עם הגמילה

אז יקח עוד כמה חודשים לגמול לא נורא אז התהליך יהיה יותר מהיר

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אם לא היה את הקטע של הניתוח לפי מה שאת מספרת הייתי אומרת לך ללכת על זה
    אבל אני חוששת שאולי זה יהיה לה קשה מדי להגמל בזמן שהיא מתאוששת מניתוח ומוגבלת יחסית פיזית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה