שאלה על שאיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    מחר יש לי שאיבה על הבוקר, האם אחרי יש דימום? להביא תחבושות?
    כמה זמן זה לוקח וכמה זמן אני צריכה להישאר שם אחרי ההרדמה?
    באופן כללי אשמח לכמה שיותר פרטים אני קצת בלחץ
7 תגובות
עמוד 1
  • ממי אני לא יודעת, תנסי לקרוא קצת באינטרנט...
    זה מה שמצאתי:
    "התהליך מתבצע בבית החולים תחת הרדמה כללית, וברוב המקרים דרך הנרתיק תחת הנחיית אולטרסאונד. מחט ארוכה מוחדרת דרך קיר הנרתיק לתוך רקמת השחלה, שם הזקיקים (כיסי נוזל המכילים את הביציות) נשאבים. תהליך השאיבה אורך כ - 10 דקות. בסיומו המטופלת נשארת להשגחה של מספר שעות לפני שחרורה לביתה. הביציות הנשאבות מועברות למעבדה שם בודקים את דרגת בשלותן תחת המיקרוסקופ, ומכינים אותן להפריה. מספר הביציות המתקבלות תלוי בתגובה השחלתית של האישה. הרופא המבצע את הפעולה שואב את כל הזקיקים המתפתחים בשחלה. יש לזכור כי לא כל זקיק מכיל ביצית, ולא כל ביצית הינה בשלה וברת הפרייה. בממוצע נשאבות 10 – 12 ביציות. אם מסתמן זקיק אחד בלבד במהלך גירו השחלות לרוב מפסיקים את הטיםול בשל התגובה הירודה, ומנסים גירוי שחלות חדש במחזור טיפול אחר."
    ועוד..
    "מה כדאי להביא לשאיבה - גרביים חמות זו הצעה מצויינת - בחדר ניתוח קר מאד - ובהחלט מרשים להשאר עם גרביים וזה משפר קצת את התחושה. בנוסף ממליצה להשאיר מראש את כל התכשיטים בבית - עגילים טבעות שרשראות צמידים - כי תצטרכי להוריד בכל מקרה אז עדיף כבר בבית שלא ילכו לאיבוד. אם את נוהגת למרוח לק - תסירי גם אותו מהידיים והרגליים. אם את נוהגת לשים עדשות - באותו יום תבואי במשקפיים.
    לעניין הלבוש תבואי עם מה שנח לך - שלא יהיה משהו מאד לוחץ על הבטן כי עלולה להיות רגישות.
    אהה בחלק מהמקומות לא מחלקים אוכל לאחר השאיבה אז כדאי להביא מהבית - אני לא זוכרת איפה את מטופלת אז לא יודעת להגיד מה תקבלי - בבלינסון והדסה קיבלתי אוכל, בשערי צדק הבאתי מהבית."
    שום דבר לגבי הדימום, אבל אולי תביאי ליתר בטחון פד יומיומי כזה...

והעיקר שיהיה בהצלחה, מותק...
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • שלום, יקירתי!
    קודם כל המון המון המון בהצלחה

פאפיה נתנה לך הסבר מאוד מפורט ומלומד
    אני אספר לך מהניסיון שלי:
    את מגיעה לביה"ח. לפני השאיבה שואלים אותך אם את רוצה נר נגד כאבים או לא. אני ממליצה לעשות את הנר, כדי שהוא יתחיל להשפיע כבר בתום השאיבה. כדאי באמת להגיע בבגדים נוחים שלא ילחצו אח"כ על הבטן. בבי"ח את מורידה הכל ומחליפה לחלוק וחובשת ניילון על הראש וגם על הרגליים. אני ממליצה להביא ולגרוב גרביים, כי בחדר ניתוח קר.
    את נכנבת לבד לחדר הניתוח. זה מין חדר קטן כזה עם כל מיני מכשירים. הרופא המרדים עושה לך זריקת הרדמה ואת נרדמת. השאיבה מתבצעת כ-10 15 דקות. אח"כ מעבירים אותך להתאוששות. כשאת מתעוררת את רואה את הבעל (שזה החלק הכי כיפי). מבשרים לך כמה ביציות שאבו. אחרי כמה זמן נותנים לך לאכול. ואחרי שאת מרגישה יציבה את קמה והולכת הבייתה.

מקווה שההסבר שלי עזר לך.
    שיהיה המון המון המון בהצלחה מחר
  • הבנות הסבירו כל כך מפורט. זה באמת לא משהו רציני. בסה"כ הפעולה היא מאוד מהירה וההתאוששות לא נוראי. קצת כאבים ברחם ולי גם היו בחילות מההרדמה ( אבל כמובן שזה אינדבידואלי לכל אחת ).
    הלוואי והייתי זוכרת במאה אחוז כדי לענות לך לגבי הדימום. אם אני לא טועה היה לי קצת דימום, ממש קצת.
    בטח עוד מעט יעלו הבנות שעשו לא מזמן והן יפרטו יותר בעיניין הזה.

בהצלחה מאמי. מחשבות חיוביות. את הולכת לעשות תינוקי שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• המון תודה בנות אני אביא פד ליתר ביטון
    איזה באסה על לק בידיוק היום עשיתי... לא נורא נתגבר
    אני אספר מחר איך היה ומה היה
  • תודה עזר גם לי מאוד...למרות שיש לי עוד זמן
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • בהצלחה מחר
  • הכל ממש מפורט ומסודר יפה אל תדאגי הכל יעבור בשלום
    אני רק יכולה להוסיף שלי בשאיבה אחד היה דימום קל אחרי שעה עבר הכל
    ובשאיבה השניה לא היה דימום בכלל והכאב הוא כמו עקיצות קטנות בבטן אבל קטן עליךךךך נעשה ונצליח

הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה