עייפות, נדודי שינה ..... לא רוצה סתם לצפות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אווווף............
    אני בדר"כ מקבלת כל 45 יום ככה ב5 חודשים האחרונים הגוף התחיל לעשות בעיות + פוליציסטית... אני עכשיו ביום ה 37 עכשיו,,, כך ש"נותרו לי עוד בערך 6 ימים להתחיל לדאוג...
    אני מה זה עייפה בימים האחרונים כל היום עייפה ובלילה מתקשה להירדם. ברמות של להיות ערה עד 02:00 לפעמים 03:00...
    בכל 4 החודשים האחרונים הרגשתי תחושות "מדומות" של "הריון".... והחודש הזה חוץ מעייפות וקושי להירדם אני לא מרגישה דברים מוזרים... יש כאבי מחזור כאלה אבל לא הייתה לי הפרשה של השרשה וכו...
    בקיצור לא יודעת מה לחשוב... לעשות בדיקת שתן???

בשורות טובות
9 תגובות
עמוד 1
  • אני אומרת חכי עוד שבוע...
    זה יכול להיות מאוד קשור לשלב ההורמונלי: אצלי תמיד כמה ימים עד שבוע אחרי הביוץ מתחילה עייפות ורגישות לריחות שממשיכה בערך שבוע, ואז הכמיהה למתוק (בעיקר שוקולד) החרמנות וה
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • תמיד את באה בזמן פאפאיה.......
    כן... אני אחכה עוד שבוע........................ מקווה שיהיו בשורות טובות

בשורות טובות

• הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • אם את יודעת מתי היה הביוץ, יש בדיקות שיכולות לזהות הריון תוך 10 ימים מהביוץ...
    לדעתי, אולי כדאי לעשות, אבל רק בשתן הראשון של הבוקר... מקסימום תחזרי על הבדיקה בעוד שבוע...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • מכירה את החוסר סבלנות הזו

• צריך לחכות עם כל הבאסה,
    אם עושים לפני הזמן, אז כבר עדיף בטא ולא בדיקה ביתית....
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • לא רוצה להשלות אותך או משהו,
    אבל בהריון שלי חשתי עייפות גדולה
    ומצד שני לא יכלתי לישון, הייתי מתעוררת בשלוש ארבע לפנות בוקר וערה עד הבוקר.....
    אז...
    בהצלחה
  • אני מחזיקה לך
  • מחזיקה לך

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה