יש כאן מישהי שחזרה לצבא מהאזרחות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אשמח לשמוע על התהליך

13 תגובות
עמוד 1
  • כמעט עשיתי את זה, אבל קיבלתי רגליים קרות (עמדתי לעבוד בתור אזרחית אבל לא בתור חיילת).
    יעל, אמא של יונתן
  • למה קיבלת רגליים קרות?
    היית קצינה בזמנו?
    אני הבנתי שמי שלא היה קצין בשרות הסדיר, אז צריך לעבור קורס קצינים, השאלה אם יש משהו מזורז? או שזה קורס קצינים לכל דבר?

• לא הייתי קצינה.
    הייתי אמורה לעבוד בתור אזרחית אז לא הייתי צריכה לעשות קורס קצינים.

לגבי למה קיבלתי רגליים קרות - התנאים בצבא והאווירה שונה מבהייטק - לא התאים לי.

יעל, אמא של יונתן
  • אין לי מושג

אבל תבדקי את זה
    היה לי ידיד שעשה את זה אחרי שיצא מהצבא חזר לקבע אבל לא בדרגות קצין אז אין לי מושג מה התהליך

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • טוב, אני מניחה ששבוע הבא אהיה יותר חכמה... נאמר לי בהתחלה שבגלל שלא הייתי קצינה בסדיר אז זה טיפה בעייתי (מבחינת זמנים כי צריך לעשות קורס קצינים וזה ייקח משהו כמו חצי שנה...) ואז התקשרו שוב פעם לזמן אותי לשיחה. נראה...

• בתור מה את חושבת לחזור לצבא? באיזה תפקיד?

יעל, אמא של יונתן
  • אורלי אפשר רק לשאול איך הגעת לזה מלכתחילה? כלומר מאיפה?

באהבה, סיון
  • סיוון - דרך האיתרנט, שלחתי קו"ח ל-
    http://www.aka.idf.il/Main/drushim/misrot.aspx

בהצלחה

• חברה שלי עשתה את זה - היא לא היתה קצינה ופשוט יצרה קשר עם המדור בחיל אליו היתה שייכת בתור חיילת ודרך זה הגיעה לתפקיד דומה ממה שהיה לה בתור חיילת רק בקבע.
    אגב הצטערה וברחה שוב אחרי שנה....
    שיהיה בהצלחה!

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • היי
    אני הייתי קצינה כמעט 4 שנים והשתחררתי לפני 7 שנים בערך.

בזמנו הציעו לי תפקיד מעניין אחרי שהשתחררתי ועשו לי ראיון ויש שלבים נוספים כמובן אבל בסוף החלטתי שלא בגלל תנאי השכר..
  • אורלי תודה, נתת לי נקודת מחשבה רצינית

את מכירה את זה שאת מחפשת נקודת מפנה, משהו, רמז, שאולי יכוון אותך?!?! אז משהו בשאלה שלך עקצץ אותי עמוק בפנים - כי רק אתמול אמרתי לבעלי שאני ממש מתגעגעת לתקופת הצבא

• אני אישית לא אבל חברה טובה שלי עשתה את זה אחרי שנתיים באזרחות
    אני יודעת שהתהליך ארוך ומייגע וצריך קשרים ממש טובים לזרז

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה