יש לי קוצים ב@#$ - לא יכולה להתאפק כבר - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר עברו 6 ימים מהחזרת המוקפאים.... עוד יומיים בדיקת דם אני כבר לא יכולה לחכות אז ברוב טפשותי (וסקרנות ענקית) לקחתי בדיקת ביוץ...אני יודעת שבדיקת ביוץ יוצאת חיובית כשהאישה בהריון (ניתקלתי בזה גם במו עיניי אצל חברה)...הבדיקה שעשיתי הראתה 2 פסים ברורים של ביוץ מה דעתכן? האם יש מקום לתקווה? אני לא נאחזת בזה בכלל, לא מתלהבת, אבל...בכל זאת...אולי תודה
15 תגובות
עמוד 1
שלום, דיקלה! את הזרקת אוביטרל? כי באוביטרל יש הורמון של הריון. אז נסי להתאפק עוד ימיים. סה"כ לא היית צריכה לחכות הרבה זמן. לרוב הבנות מחכות בין 12 ל-14 יום. בהצלחה
אני הייתי מציעה לחכות כמובן לתשובה סופית וברורה. אני לא מכירה את העיניין עם בדיקות הביוץ, אבל תמיד נחמד לחשוב שאולי..... שלכן באהבה, מורן......
היי, לא, לא הזרקתי אוביטרל. אני לוקחת רק כדורים לתמיכה.
אז יכול להיות שזה נכון הלוואי
בעזרת השם תתבשרי בבטא חיובי אמן
עדינה
בהצלחה
המון בהצלחה
נראה אופטימי! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד יומיים, קטן עלייך, את בחופש?..
הי דקלה.
ראשית, הלוואי וגם את תכנסי לכאן עם תשובות חיוביות...
אם לא אכפת לך, אשמח אם תפרטי לי על התהליך של החזרת מוקפאים ואיזו החזרה מס' כעת את עושה?.
אני פשוט אמורה להתחיל במחזור הקרוב החזרה של מוקפאים....
ועוד משו, תמיד אחרי החזרה של מ ו ק פ א י ם צריך לחכות רק 10 ימים???
תודה מראש.
מלודיה.
תודה רבה!
פשוש"ה - כן, אני בחופש גם הבעל בחופש וגם הילדה בחופש ככה שאני עסוקה ודיי מצליחה להעביר את הימים בלי לחשוב יותר מידיי.
מלודיה - זו הפעם הראשונה שאני עוברת טיפול של החזרת מוקפאים (טיפול שלישי בסה"כ ואמן יהיה אחרון ) זה טיפול ממש פשוט, ללא זריקות, רק כדורים (ככה לפחות זה אצלי) בגלל שהעוברים הוקפאו ביום ה-5 להפרייה, הרופא אמר לי לחזור אחרי 8 ימים לבדיקת דם. סה"כ 13 ימים. ההמתנה קצרה יותר אבל בגלל שמחר זה היום ה-8 וזה ערב חג אני אלך רק ביום שישי (עוד יומיים לסחוב) בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לאאאאאא... לא יכול להיות... בדיקת ביוץ יוצאת חיובית בהריון?!?!? הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
דקלה,
באמת מותח.... אולי תעשי בדיקה בייתי? או שלא בא לך להכניס את עצמך לסרט הזה.... .
סליחה שאני חופרת, איך הפריה פעם ראשונה וטיפול 3?
אפשר לשאול מה היתה הבעיה אצלכם?
מלודיה, רשמתי שזה טיפול ראשון עם מוקפאים אבל בסה"כ טיפול 3 (השניים הקודמים היו עם שאיבה, הפרייה והחזרה). ברור יותר?! בעיה?! אין בעיה!!!!!! זה פשוט לא הולך ...ויש לנו ילדה אחת בבית, שהגיעה בהריון טבעי לחלוטין.....