שכירות דירה--עניין משפטי / בזבוז דמעות וכאב לב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי... אני די נסערת עכשיו ...

יש לי שאלה ואם מישהי מבינה בזה או משהו זה ייעזור לי נפשית מאוד

כשחיפשנו דירה ביד 2 במודעה היה כתוב : דירה 3 חדרים חצר 2 מחסנים 2 מזגנים וכו וכו

אנחנו גרים פה כמעט 4 חוד ומחסן אחד קיבלנו מפתח והמחסן השני הם לא מוכנים לתת לנו לשים שם דברים ..
    היו הרבה תקלות בידרה שלא אמרנו כלום ..הייתה הצפה במטבח ובעלי תיקן כי הוא עבד בזה ךלפני שנתיים..עוד דברים שאין לי כוח לפרט..
    המזגן שבסלון התקלקל...הוא מוציא אויר ..לפני חודשיים בערך
    הביאו טכנאי ששם גז ואחרי יומיים ברח התקשרנו שוב הם אמרו שיבוא משיהו
    באו סה"כ3 טכנאים שאמרו שצריך להחליף..
    אנחנו מחכים כבר חודש וחצי היום אמרתי לבעלי להתקשר ..היא אמרה שהם החליטו שהם לא מתקנים או קונים חדש.. אז בעלי אמר שזה כולל בשכר דירה ואם כבר שייבואו לקראתנו בשכר דירה..היא אמרה שמבחינתה נעוף מהדירה ונפר חוזה!

אני גמורה..אני לא יודעת איך להתמודד עם זה..נכון שהכול לטובה ואני בטוחה שאם נעזוב פה נמצא מקום טוב יותר ..אבל יש חוזה שכירות היא בתור בעלת הבית יש לה חובות כמו שלי יש לשלם לה...

אני עם פרצוף 9 באב כבר מהצהרים ..הדמעות חונקות בגרון ואני פשוט על סף
    לא הכול טוב אבל הכול לטובה !
11 תגובות
עמוד 1

• אני היתי מיעצת עם ערוך דין ומראה לו את החוזה
    ושואלת מה הוא אומר

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • עם כל הצער שבדבר, יש חוזה ואמורים לעשות רק מה שכתוב בו.

אם כתוב שהם אחראים על מכשירי חשמל בבית, צנרת, דוד וכו' - יש לך קייס. אם לא, אין לך הרבה מה לעשות...

אחת הסיבות שדחפו אותנו לקנות דירה (עם הלוואה גדולה) היתה בעל-בית דוחה ומגעיל.

אם לפי החוזה הם כן צריכים לתקן לך, את יכולה בעלות של כמה מאות שקלים להוציא להם מכתב מעורך דין, אולי זה "ישכנע" אותם לפעול.
    במקרה הכי גרוע, תעזבו. לא חובה להפר חוזה, אולי תוכלו למצוא מישהו שיחליף אותכם בשכירות.

בהצלחה בכל מקרה
  • אני לא חושבת שזה נקרא להפר חוזה אם הם לא מתקנים את המזגן,
    לפי דעתי זה לא אנושי מה שהם עושים - למה לפרסם שני מחסנים ולתת לכם להשתמש רק באחד? למה לפרסם מזגן אם הוא מקולקל והם לא מתכוונים לתקן?

אני חושבת שיש פה הונאה. מבטיחים א' ונותנים ב'. תלכו לעורך דין, תתבעו אותם,
    אפילו לא חייבים שיתנו לכם כסף אקסטרה, רק שחרור מהחוזה ואת הכסף שנתתם להם עד עכשיו.
    ותחפשו משהו יותר טוב ויותר מוצלח.
    ---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
  • עם בעלי בית כאלו, עדיף לכם לחפש דירה אחרת ולעבור.
  • נשמה, קחו את החוזה ותקראו טוב טוב לפרטי פרטים מה מי מו ..איפה
    ההתחייבות של בעל הבית ואיפה שלכם... מזגן זה חלק מתשלום שכר דירה. מצטערת אם מתקלקל בעל הבית צריך לדאוג לתיקון. נקודה.
    מה שבטוח . להבא תקראו היטב את החוזה לפני חתימה ולא צריך להגיד לך את כבר יודעת
  • איזה בני זונות
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אה ודרך אגב, זה שהם לא מתקנים - זו בהחלט עילה להפרת חוזה.

חפשי לך כבר עכשיו משהו טוב יותר ושילכו לעזאזל
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]

• אין ספק שיצאנו מטומטמים לגבי החוזה ...
    ולגבי בעלי הית...

כמה שזה לא קל אני חייבת לקבל את זה באהבה משמים ולא לשקוע לדיכאון ועצב

לא קל..4 חוד של התעקלמות בבית ..סידרתי לאורי חדר כזה יפה ..
    אבל ... בע"ה נמצא משהו אחר טוב יותר

בעלי רק הקליט אותה ..2 שיחות שהיא צורחת ואמרה שהיא תתקן ת'מזגן רק אחרי שניצא מהדירה

אווווף.... ניסיון לא קל אבל .. תודה רבה לכן אחת אחת על תהגובות והחיזוקים

מחפשים עכשיו משהו אחר ..יהיה טוב
    לא הכול טוב אבל הכול לטובה !
  • כשאני גרתי בשכירות גם היה מתקלקל המזגן, בעיות בדוד חשמל וכד' ובעל הבית היה משלם מכיסו על התיקונים, לא הוצאתי שקל על תיקונים בבית.
    תבדקי מה סיכמתם עם בעל הדירה.
    בכל אופן חבל על העצבים אם את רוצה לעבור לדירה אחרת ועדיין לא נגמר לך החוזה ,את יכולה למצוא דייר אחר שיגור במקומך ואז את "משוחררת" מחוזה השכירות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה