היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז אתן זוכרות ששבוע שעבר איחר לי ביום אחד ועשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית... מאז עוד לא קיבלתי!!!!! וזה פשוט לא הגיוני! מאז שהפסקתי את הגלולות (חצי שנה ) היו לי מחזורים של 34 עד 38 יום והיום אני כבר עם 46 ימים מאז המחזור האחרון. היום עשיתי שוב בדיקת דם ששוב יצאה שלילית אבל גם מוזרה כי בדיקת דם האחרונה יצא לי 0.50 והיום יצא לי 0.56 שזה סוג של עליה אבל ממש לא משמעותית! מה שכן המחזור אפילו לא מרגיש לי באופק.
למשהי זה קרה פעם או יודעת למה זה יכול לקרות?????????? אני כבר לא יודעת מה לחשוב...
5 תגובות
עמוד 1
אולי להתייעץ עם רופא.... המחזורים שלך נראים לי ארוכים מידי...זה קצת חריג. אני חושבת שהייתי מתייעצת עם רופא, באופן כללי לגבי המחזורים... ולגבי הבטא, אם קטן מ2....אין הריון.... מיה שמחכה לחסידה.....
אם המחזור שלך לא סדיר, אולי היה ביוץ ממש מאוחר. הרי ידוע שהמחזור לעולם אינו מאחר- הוא מגיע ב90% מהמקרים 14 יום לאחר הביוץ. כשלמישהי מאחר המחזור האמת היא ששבועיים קודם היה איחור בביוץ.
קיצר, חכי עוד כמה ימים ותחזרי על הבדיקה אם ימח שמה לא תגיע
הלוואי
טוב, צר לי אבל הריון זה לא... הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
הי, גם לי זה קרה, מחזורים סדירים 29-30 יום ואיחור של שבוע. הרופא עשה לי אולטרסאונד לשחלות לבדוק אם אין ציסטות ונתן לי פרוברה לקבל מחזור. כמו כן המליץ על מעקב זקיקים.. בהצלחה
לא רוצה לפתח אצלך ציפיות שווא... אבל... כמו שכתבתי בהודעה אחרת על הבדיקות הביתיות, אצלי הן בכלל לא עבדו, וסימנו שאין הריון גם כשהיה.
הכי בטוח שתלכי לרופא, שיבדוק באולטרסאונד, מה קורה [