היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם את בהריון, אני הולכת לקנות 6 חפיסות שוקולד, ככה שיהיה, בבית
האמת.....אני כבר לא יודעת מה לחשוב.... מיה שמחכה לחסידה.....
מיושקה! חש סיכוי? הלוואי
ממי אני לא יודעת, היום אני ביום ה28 למחזור וטרם קיבלתי, ואין גם סימנים (כמו בדר"כ) יחד עם זאת על סמך בדיקות דם, אני יודעת שהביוץ היה מאוחר... אני עם פרוברה ודקה....בדרך להפריה....מחכה למחזור... אבל אם עוד שבוע הוא לא מגיע...אני יהיה בהלם מיה שמחכה לחסידה.....
הלוואי הלוואי הלוואי את יודעת שזו לא מתמטיקה, הכל יכול להיות. עדכני
המחזור שלך סדיר בד"כ?
כן סדיר, מקבלת כל 26-28 יום... אבל החודש היה איזשהו שיבוש, בגלל זה התחלתי את הטיפול באיחור.... הרופא שלי אמר שאני בביוץ שבוע לאחר התאריך שאני חשבתי שאני מבייצת.... אז החודש היה ביוץ מאוחר.... מאחרי ההזרעות התחיל לי קצת להשתבש....אוף....איזה בלאגן... נחכה שבוע ונראה, זה בטח סתם תחושות... אני פשוט לא מרגישה כאבים וסימנים בניגוב כמו בדר"כ.... נחכה.... מיה שמחכה לחסידה.....
יש מצב מותק ??? ותוותרי ככה בקלות על כל הטיפול ? אחרי שחקרת בצורה כל כך יסודית ולעומק ? שלכן באהבה, מורן......