-
יכול להיות מאוד שיש לך לחץ למטה בגלל כל הטירטורים.
אני מאמינה שכשתוכלי להתאזן, להרגע ולנוח, זה יעבור לך.
מעבר לזה- יכול להיות בגלל תנוחת העובר יש יותר לחץ, ויכול להיות בגלל המשקל של העובר.
מזל טוב לעמית
ישקף אלוקים ממעון קודשו
ויך כל שונאי עמו כהרף עין
הנה ה' קם וניצב על אנך
ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
גם אני מרגישה לחץ למטה כמו לפני לידה
אני זוכרת שככה היה אצל שחר שבועים לפני הלידה
המפשעות תפוסות לי
הרגלים כואבות
צריך להעסיק את שחר כי אי אפשר לתקוע אותו בבית כל הזמן
מזל שבעלי עוזר לי המון עם הבית ככה שאפשר לתת לשחר את הזמן שמגיע לו
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
אני כל כך מבינה אותך!!!!!!!!!!!!!
גם לי יש תאריך לעוד שבועיים וחצי ואני כבר לא מסוגלת לסחוב, ואני עוד עם שתיים בבטן. . . למזלי פלג בגן ארוך, כך שאין לו חופש ענקי עכשיו, אלא "רק" שלושה ימים. .וגם בהם אני מרגישה אשמה שקשה לי לשחק איתו ולהעסיק אותו. טוב שההורים שלי לידי ועוזרים המון. .אבל אני ממש מקווה ללדת לפני התאריך כי כבר קשה וכבר במיוחד בערב שהלחץ בבטן הרבה יותר חזק. צריך לעשות סקר, כמה בנות שקיבלו תאריך לקיסרי באמת ילדו בתאריך שנתנו להן, או שהקדימו
-
טוב, אני עוד לא לגמרי בסוף ההריון, אבל אם אני אחזיק עוד 3 שבועות ויומיים אני אהיה מאושרת.
דווקא אני לא מרגישה לחצים בבטן תחתונה לרוב, כנראה שהעובר עוד לא ממש לוחץ למטה, אבל יש לי צירים מדי פעם.
נראה לי שכדאי שתנוחי כמה שיותר וזה יקל על הלחץ (נראה לי שהלחץ נובע מזה שהראש של הבייבי למטה בשילוב עם כוח המשיכה).
בכל מקרה, לא נשאר לך עוד הרבה. בהצלחה
-
לפי איך שאת מתארת זה ממש קרוב ..את חייבת למצא לעצמך חורים של זמן ולנוח!
-
גם אני הרגשתי ככה...ואז שבוע לפני התאריך של הניתוח היו לי צירונים..והקדימו לי את הניתוח.....בגלל שלא נחתי מספיק....ילדתי בתחילת 38(בדיוק לפני שבועיים..)
-
מצד אחד אני רוצה ללדת לפני מצד שני אני צריכה את ההורים שלי כאן
לנוח לא בא בחשבון לפחות לא עד יום שבת שנעבור את היום הולדת של עמית
אתמול פיספסתי ערב בנות עם החברות כי פשוט לא הייתי מסוגלת לזוז
במהלך היום אני יחסית בסדר בסוף היום אין עם מי לדבר למזלי בעלי חוזר מוקדם מהעבודה בסביבות 7 ועוזר לי עם המקלחת של עמיתוש לפחות זה
אבל אחרי שבת זהו אני מתחילה לנוח קצת
לא מבינה למה הוא קבע לי את הניתוח לשבוע 39 + בארץ קובעים ל 38 לא??
[
-
לפי מה שהבנתי, בארץ זה משתנה, למרות שלי עשו ניתוח בשבוע 38+4.
למה שלא תנסי להקדים קצת?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
ישקף אלוקים ממעון קודשו
ויך כל שונאי עמו כהרף עין
הנה ה' קם וניצב על אנך
ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
קודם כל כי הרופא שלי לא ממש נראה לי בעד להקדים
דבר שני עם כל הרצון שלי להקדים אני מעדיפה להמתין שההורים שלי יגיעו יהיה לי הרבה יותר קל עם ההורים שלי יהיו פה
נכון שחברים שלנו הכי מקסימים בעולם וידאגו לעמית כמו בן אבל עדיין ההורים שלי זה משהו מרגיע יותר