אותי זה מקומם מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

13 תגובות
עמוד 1

• [[[

• בושה וחרפה!!!

גאיה וקורן שלנו

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• פעם רצו לעשות הצעת חוק
    שמי שמקבל תמורת איברים חייב לחתום על כרטיס תמורה אחרת לא יקבל את התרומה
    לפי דעתי חייבים לעשות את זה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • יש בזה משהו מקומם. אני חושבת שתפסו אותה לא כ"כ מוכנה לשאלה הזו והיא לא ענתה כמו שצריך.
    אז בוא נעשה סדר. הסיבה שהרבנים אוסרים לחתום על כרטיס אד"י הוא שבגללו רופאים ממהרים לעשות את ההשתלות ולקבוע מוות גם אם המוח עוד עובד (והלב לא). לפי הדת אדם מת ברגע שמפסיקים גלי המוח שלו לפעול, כמו שהוא נחשב חי ברגע שמתחילים גלי המוח שלו לפעול. אבל אני חושבת שמותר לחתום אם מוסיפים לכרטיס איזו שהי הערה שרק במידה ויקרה כך וכך, לא זוכרת אם בפסיקת רב או המשפחה או משהו כזה....
    אגב, לי יש כרטיס אד"י. ולמרות העניין הזה אני לא מבטלת אותו. מקווה שלא יקחו לי איברים בחיים.......
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • פשוט חוצפה.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • היא הסכימה לקבל כי הרב שלה הסכים כי היא עמדה למות.

אני לא מצדיקה את זה.

אבל אם תחשבו על זה אז הלב היה של תורמת שגם לה נתרם הלב והלב הזה במקור היה של תיירת. אולי יהודיה אולי לא לכו תדעו.

אצל הדתיים זה ככה ואתן לא צריכות לכעוס כי הם הולכים לפי מה שאומר הרב מה שאומרת ההלכה נכון שהלב הזה הציל אותה אבל מה לעשות זאת צורת חשיבה גם אם היא לא נכונה לדעתינו גם אם זה נראה כפויית טובה הדתיים הולכים לפי מה שהרב אומר להם אין מה לעשות בתכלס. לא רוצה לתרום שלא תתרום אולי זה עדיף אפילו לא לקבל לב או איבר של מישהי שלא מעוניינת. לא רוצה לא צריך. אני לא היתי רוצה לקבל תרומה אם הייתי חלילה נזקקת של מישהי שעשתה טובה לתת עדיף לקבל ממישהו שמאוד רוצה לתת ולהציל חיים.

זה המצב
  • חלי היא לא קיבלה לב של תיירת היא קיבלה ריאה של אישה שהושתל בה לב של תיירת הריאה נלקחה מאישה יהודיה. זה לא בסדר לתת פרשנות להלכה לפי מה שנוח לה.אם ליהודים אסור לתרום איברים אז אסור גם לקבל איבר מיהודי.
    היא קיבלה כי הרב התיר לה? צביעות מהשהו, לא?
    [url=http://www.glitterfly.com]

• איכס כפוית טובה מצחינה ומנוולת
  • צודקת שבי. זה נוראי ומגעיל.

לחשוב שמשפחה שאוהבת אדם מסויים והוא על סף המוות רק משהו איבר יציל את חייו איזה הרגשה נפלאה זאת ללכת לעולם הבא ולדעת שהצלת חיים של אדם אחד לפחות אם לא יותר.

שלא תיקח אם לא תורמת. חבל שתורמים לכאלו אנשים. לדעתי צריך לתרום רק למי שיש לו כרטיס של אדי שחתם עליו שהיה בריא לחלוטין. רק לאחד כזה מגיע תרומה כי אז גם הוא יתרום. ממש גועל נפש!!

לפעמים הדתיים יש להם דברים מגעילים למרות שאני מאוד אוהבת את הדת הדבר הזה מחליא!!

• [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה