חייבת עיצה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה הולך להיות אולי קצת ארוך אז כבר בהתחלה מבקשת את סליחתכם.
    עדן שלי בת 16 ולפני כארבעה וחצי חודשים היא התחילה לצאת עם בחור בן 21, מערכת היחסים ביניהם לא כללה מין. היו לנו שיחות לא קטנות על זה אבל בגלל שזכרתי מעברי שגם אני התאהבתי בבחור גדול ממני לא מנעתי ממנה אלא רק נתתי טיפים כמו שרק ידעתי.. אחרי שלושה וחצי חודשים בלי שום התראה מראש הבחור אמר לה שהוא רוצה להיפרד, ודווקא אחרי שהיא אמרה לו שהיא אוהבת אותו. ממש שבוע אחרי. הוא אמר שהוא לא בנוי למערכת יחסים ובא לו להיות לבד עם עצמו. למרות שהוא ידע שעדן שלי רגישה וממש לא הייתה לו שום סיבה. אבל כמו שאומרים אי אפשר להכריח אף אחד להיות עם מישהו. בהתחלה היה לה מאוד קשה ימים של בכי לא אכלה והדיכאון חגג. אני מאוד פחדתי אבל תמיד ידעתי לתת לה כתף. תבינו הם היו מתראים כי הוא בחברה שהם היו יוצאים ויושבים בעיר וכו. הם היו אומרים רק שלום. עדן אמרה לי שהוא אף פעם לא יביא בחורה לידה ויתחיל להתנשק איתה, ואני אני אמרתי את מה שאני יודעת. והיא כמובן לא קיבלה את זה ואמרה אני מכירה אותו, הוא יודע שאהבתי ועדיין אני אוהבת אותו והוא בחיים לא יפגע בי. ואתמול אחרי פחות מחודש שהם לא יחד הוא עשה את זה ובגדול, היה עים בחורה רקד והתנשק איתה, ותבינו בחורה ממש ממש זולה. ואני לא סתם אומרת, כי הבן שלי היה איתה
    היום היא חזרה שבורה בוכה ולי נשאר רק לנסות להרגיע ולתת לה עצות, אבל הלב שלי כואב ואני עומדת להתמוטט. כל כך בא לי להרים לו טלפון ולהגיד שיפסיק לפחות לעשות לה ככה ושהיא רגישה, אבל היא הזהירה אותי שאים אעשה משהו היא לעולם לא תשוחח איתי על כלום.
    תבינו המערכת שלנו פתוחה ועדן יכולה לשוחח איתה על הכל מצד אחד אני מאוד רוצה להקשיב לה ולתת לה להתמודד, אבל ראבק הבן אדם עושה לה בכווונה וזה פשוט שקוף. מה לעשות?

הוא לא שווה אותה היא בחורה מקסימה מרשימה חכמה ועם הוא בחר להיות עם בחורה זולה בשביל הסיפוק שלו שייהנה אבל למה לעזאזל לפגוע בה, מה היא עשתה לו רע. בא לי להכנס באמא שלו. אני רוצה להתקשר ולהגיד לו שיפסיק לעשות לידה וזכותו להיות עם מי שבא לו אבל שיפסיק לפגוע בה ורואים שזה גם בכדי שהיא תקנא. ופשוט להגיד לו שייזהר לו להגיד לה שדיברתי איתו, ולא אין לי בעיה להשיג את הטלפון וגם הכתובת שלו אם אצטרך.
    בנות סליחה על החפירה אבל אני מתמוטטת פה ואין לי עם מי להתייעץ ואתן פשוט המשפחה שאין לי.
32 תגובות
עמוד 1
  • עם כל הכאב לא הייתי מתקשרת לאותו בחור..לדעתי זה רק יתן לו את הסיפוק שהוא אכן הצליח לפגוע בה...העצה הכי טובה לעדן היא פשוט לתת לו להבין שזה לא מזיז לה אפילו אם זה ממש לא נכון...זבל ישאר זבל...לכי תביני למה הוא עושה את זה בכלל !!!

מאיה.
  • אני לא חושבת שיש מה להתקשר לבחור ולהגיד לו משהו

אני חושבת שאת צריכה להסביר לעדן שהבחור הזה לא שווה את זה
    קשה ללמד אותה איך כי את זה היא תלמד עם הזמן לבד
    מה שכן תסבירי לה מי הבחורה ותסבירי לה שבגלל שהוא מסתובב עם בחורה כזאת ושהיא לא מגיעה לקרסולים שלה לא שווה לה בכלל לחשוב על הבחור הזה

תסבירי לה שהיא עוד צעירה יש לה עוד כמה שנים טובות להכיר בחור ולצאת איתו שכרגע תצא עם חברות תהנה תעשה חיים
    שתצא עם איזה חברה שהיא רוצה ולאן שהיא רוצה

אני דווקא היתי מדברת עם חברות שלה שלא ילכו בתקופה הקרובה לאיפה שהבחור הזה נמצא לנסות להרחיק אותה ממנו ולא להגיע למקום שהוא נמצא שם

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אויי לב שבור זה כל כך קשה שולחת לכן המון
  • מסכימה עם איפי רחוק מהעין רחוק מהלב...
  • לא לא לא להתקשר!

כמה שזה קשה לנו בתור אמהות לראות את הילד סובל... אני חושבת שכאן אין מקום להתערב.
    את אמא נהדרת ותומכת, תמשיכי לעודד את עדן ולהסביר לה שאם הוא מתנהג ככה, הוא לא בשבילה, ומגיע לה הטוב ביותר, חבר שיכבד אותה
    לדעתי גם הגיל כאן מפריע, כי הכי טוב לבני זוג שיהיו בסטטוס דומה (שניהם תלמידים / בצבא וכו') ואז יותר קל במערכת היחסים.
  • נשמה שלי, זה יהיה כואב.
    את לא מתקשרת ולא היא .
    עם כל הכאב והצורך לגונן..הוא עשה החלטה
    ועליה לכבד . הוא נפרד הוא לא חייב להתנזר עכשיו
    או לחכות שהיא לא תהיה בסביבה כדי להיות עם אחרת
    זרזורה הכי שלא תהיה... להגיד לילדה המדהימה שלך שיש טובים ממנו
    והטוב באמת מחכה לה בפינה..הם יפגשו והיא תראה
    שטוב שזה נגמר עם הבחור הזה.
    לאהבה אין גיל לדעתי כך שהגיל זה לא האישיו אלא אם ילדה בת 14 עם בן 27 ..זה מוגזם...בחור בגיל הזה צריך סקס..מה לעשות..וכואב שלא יהיה, אם אין אוכל בבית אוכלים בחוץ..לא חייבים להשאר רעבים זה נשמע מגעיל אני יודעת אבל זו האמת אין מה לעשות.. הם ילדים..

עדן יפה שלי אין כמוך בעולם הוא לא שווה שתבכי בגללו ובגלל אף בחור אחר !

• [[[

• אני עם איפי וכל מילה נוספת מיותרת!!

מיטל
  • הרצון הטבעי של כל אמא זה לגונן על הילד ולהתערב כשפוגעים לה בילד.
    אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומך ,אבל נראה עדיף לא ליצור איתו שום קשר.
    תסבירי לעדן שטבעי שבחור בן 21 יצפה לקשר מיני ולכן קשר בין נערה בת 16 לבחור בן 21 לא ממש יכול להתאפשר ,
    יש 3 אופציות: 1. שהבחור יבגוד בנערה ויקבל סקס בחוץ. 2. שהבחור יפעיל לחץ על הנערה לשכב איתו וזה הכי גרוע. 3.שהבחור יעזוב את הנערה.
    לכן אם כל הכאב אולי טוב שהקשר נותק ועדן תוכל למצוא קשר בריא יותר עם בחור בן גילה.
    את צריכה להסביר לה את הדברים מנקודת הראות הבוגרת שלך וכמובן לחזק לה את הבטחון העצמי, לתמוך בה.
    אני מקווה שהיא תישכח אותו במהרה
    ובקשר לזה שהוא מתגרה בה בכוונה מתנשק עם משהי אחרת מול העיניים שלה, תגידי לה שתתעלם ממנו -שיתפוצץ
  • תודה לכולכן
    האמת עדן מראה לו שלא איכפת לה והיא כן צוחקת וצוהלת לידו. אבל אחר כך היא פשוט בוכה בלי הפסקה. כן גם אני בדיעה לתת לזמן לעשות את שלו, אבל לפי הסיפורים שהיא מספרת לי הוא עושה דברים דווקא להרגיז אותה ודווקא לפגוע בה
    בבוקר הייתי צריכה לתת לה כדור הרגעה וכן אתן לה את כל התמיכה שבעולם ובהחלט גבר כזה לא ראוי לה, ותודה לאל שהם לא קיימו יחסים אים כן היא הייתה נפגעת הרבה יותר גרוע.
    איפי את כל כך צודקת הדרך לעזור לה זה להתקשר לחברות שבאמת בחודשים האלו ירחיקו אותה כמה שיותר ממנו ומאיפה שהוא נמצא, בהחלט אעשה זאת.
    תודה לכולכן אוהבת אותכן מאוד
  • אני גם חושבת שאין טעם להתקשר אליו..
    רק תחזקי את בתך, ותני לה את הבטחון להיות לידו ולהרגיש הכי מלכה בעולם, ושהוא ירגיש שהוא הפסיד משהו מיוחד !!!

אבל רק רציתי להגיד שזה ממש מדהים הקשר שיש לך עם בתך, הלוואי וככה אהיה עם בנותי, לי לא היה את זה עם אמי.

ביום מן הימים תצטרכי להסביר לנו איך עושים את זה , לא כזה נפוץ וזה ממש ממש מעיד על יכולת תקשורת נהדרת שלך ושלה.

אני פשוט נפעמת
    [

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • לא להתקשר.
    גם אני לא כזה מזמן הייתי בת 16

• אז מאמי, שלא תהיה לידו, מה שיפעת ייעצה לך פשוט מעולה

[[[

• ברור שלא להתקשר אליו
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • אני גם מרגישה שאנחנו כולנו משפחה

• בנות אתן מדהימות.
    האמת יש לי תקשורת מצויינת איתה, אולי בגלל שלי פשוט לא היה רבע מזה עם אמא שלי. גם שהייתי צריכה אותה היא לא יכלה לתת לי כלום. ונשבעתי שלי ולבת שלי יהיו יחסים פתוחים עם הרבה אמון ופרגון והכי חשוב הבנה, ובטח שלא לשפוט. את מכל מה שהיא עוברת אני עברתי ואותי לא היה מי שיושיט יד ואני נפלתי נפילה גדולה ביותר. כמובן שאמשיך ךתמוך ולתת לה את כל כולי, ותודה רבה שהראיתם לי את הדרך הנכונה לעשות את זה. וכן אותו בחור לא ראוי לחצי ציפורן שלה בכלל. ונכון שהיום היא שבורה אבל יום יבוא והיא תבין שבסך הכל היא הרוויחה והוא הפסיד. אני כל כך אוהבת אותה ולא רוצה שיקרה לה שום דבר רע וקשה.
    תודה אוהבת
  • סיגלית, איזו אמא מדהימה את... כל כך דואגת ורוצה לגונן, לעטוף בצמר גפן...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • עדי תודה מאמי, אבל ממש אני לא מראה לה על ההתמוטטות שלי פשוט כל כך קשה לי לראות אותה סובלת. מבטיחה לך שהיא ממש לא בקטע של לראות אותי נופלת אני תומכת בה ב100 אחוז ואפילו יותר. ואין לי בעיה עם קשר כזה, אפילו שהוא גדול ממנה אני יודעת ובטוחה שהיא תעשה את החשבון שלה איך להתנהל איתם. גם לי בגיל שלה היה חבר גדול ממני ב8 שנים ושום דבר לא קרה.

ואפרופו האפרוח שלך לגמרי מהמם, נעלמת לגמרי
  • תודה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • איפי הוציאה לי את המילים מהפה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אורטל מתה עלייך ועל התגובות שלך
  • גמאני מתה עלייךךךך
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • הייתי מוצאת לה מישהו אחר ומשדכת לה:)

[url=http://www.glitterfly.com]
  • כמו שאת יודעת זה הגיל שמתאהבים בפעם ראשונה וזה הכי כואב, תנסי בכל דרך לומר/ להסביר (עד כמה שהיא תבין כי בגילה זה לא פשוט) וגם בשבילך....שמה שלא הורג מחשל והיא תלמד על בשרה ותהיה יותר בשלה/ידע/נסיון וחוזק נפשי לאהבה הבאה והזמן עושה את שלו.

בהצלחה
  • אני יכולה להבין שזה כואב ומעצבן אבל לא נראה לי שהייתי מתערבת....יש אנשים חראות בעולם ואי אפשר לתקן את זה..

• ממי סליחה כן אל תכעסי...

התגובה שלך היא תגובה של אמא טיפוסית, הרי כולנו היינו עוטפים את המלאכים שלנו בצמר גפן ומרפדים את העולם שלהם במזרונים כדי שלא יפגעו לעולם!!!
    אבל אלו החיים ועדן המקסימה שלך צריכה לדעת להתמודד איתם, לא תמיד אמא תהיה שם כדי להעלים את הכאב!!!!
    ייתכן והוא חרא - אבל גם ייתכן שהוא לא יהיה החרא האחרון שהיא תתקל בו.
    יצאתי עם כל כך הרבה גברים שרצו סקס בפגישה הראשונה וכשהבינו שממני לא תבוא הישועה לא שמעתי מהם יותר
    אבל היה לי טוב עם עצמי וידעתי שיום אחד אני אמצא את האחד שלי.
    וזה בדיוק מה שאת צריכה להגיד לה (לא בצורה הנדושה של יש עוד הרבה דגים בים

• נראה שיש לך מערכת יחסית נהדרת עם בתך וזו ההגנה הטובה ביותר שאת נותנת לה. נכון שיש תחושה שאם תתקשרי אליו תגני עליה , אבל היא רק תרגיש מושפלת כי אז הוא ידע בדיוק כמה הוא מצליח לפגוע בה. תני לזה זמן היא תירגע ואת מצדך תמשיכי לתמוך בה ואולי כפי שייעצו לך הבנות לפנות לחברות שלה שירחיקו אותה ממנו ותראה אותו ואת ההחברה החדשה שלו כמה שפחות.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• הבנות כבר אמרו הכל

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • סיגלית כמה שנגונן עליהם, בחיים זה לא יספיק,
    איך אני מפחדת להגיע למצב הזה של שברון הלב של הילדים מאהבה.
    אני כ"כ מבינה אותך, תהיי איתה, תני לה כתף וגב כמו שאת עושה,
    אולי תלכי איתה לים אבל ממש לא להתקשר אליו, זה לא יעזור
    ויוריד את האמון שלה בך.

אוף למה זה צריך לקרות, מה שאנחנו עברנו, ממשיך לדור הבא.

מקווה שהיא תתחזק

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • את אמא מדהימה

• היי בובה מה עניינים?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה