היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, יש לי שאלה למי שעברה שאיבה, השאיבה היתה אתמול בבוקר אבל אני עדיין מרגישה נפיחות וגם לפני כשעתיים החילו לי שוב כאבים כמו אתמול מיד אחרי השאיבה. באופן כללי תחושת אי נוחנות. זה יכול להיות גירוי? כדאי ללכת למיון נשים או להמתין למחר? אני לא רוצה לבאס את ההחזרה ...
3 תגובות
עמוד 1
היי לא מאמי זה בסדר כך גם אני הרגשתי מאוד כואב קשה לשבת קשה לקום אפילו ללכת הבטן נפוחה נורא בקיצור השאיבה שלי התבצעה ביום ראשון ורק היום אני מתחילה לחזור לעצמי אל תלחצי הכל בסדר
תודה מאמי, אני כל כך מקווה שיחזירו לי ביום שישי ושתינו נקבל בשורות משמחות איזה כיף יכול להיות....
שיהיה המון בהצלחה... תרגישי טוב, תנוחי ותשתי הרבה...מקווה שיעבור לך במהרה מיה שמחכה לחסידה.....