חייבת עצה או תמיכה או הרגעה - עידכון בהמשך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכל יתקבל בברכה והסיפור הוא כזה
    דנדוש מרגע שהתחילה לאכול מעדנים טעימות מוצקים קיתה מקיאה בגלל רוב המעדנים (כנראה הם כבדים לה) אתמול שוב אמא שלי ניסתה נתנה לה ולבת של אחותי גמד אחד לכל אחד לדנדוש לקח יותר זמן לסיים אחד וגם לא סיימה אותו ואחר כך סירבה לאכול
    בערב פשוט הקיאה את הנשמה שלה (אין צורך להזכיר שחוץ מגמד לא אכלה כלום) ושוב סירבה לאכול כך שיוצא שמאתמול דנדוש לא נוגעת באוכל היום א. בוקר רבע חביתה וכיפת גבינה לבנה וזהו עד הצהריים בצהריים אכלה חצי ריבוע פיצה קטן ושוב מהצהריים (11:30) לא אכלה כלום ושוב מסרבת לאכול והלכה לישון בלי אוכל
    כלומר כמעט יומיים בלי אכול כמעט אלא מעט
    נראה ונשמע סביר? היא שותה הרבה ורגועה ולא מקטרת שהיא רעבה לוותר לה? ללחוץ שתאכל? יש מקום לדאגה?

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

12 תגובות
עמוד 1
  • הייתי מוותרת לה עוד יום יומיים..ילד שרעב-אוכל לא מרעיב את עצמו..
    העיקר שהיא שותה הרבה.

לא הייתי דואגת יותר מידי.

• תבדקי שאין לה פצעים בפה
    שיש להם פצעים בפה הם לא רוצים לאכול
    ולפעמים האוכל לא נכנס להם טוב לגרון

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אם היא שותה ורגועה לא הייתי רצה איתה לרופא.
    היא תמיד אוכלת מעט?
    אם היא תמיד מסתפקת במעט אוכל אז כנראה שכרגע היא לא צריכה יותר. עדידה צודקת, ילד רעב יוכל, לא רעב - לא יוכל. יש ילדים ואנשים שאוכלים מעט.
    אם גם בעוד יומיים היא תמשיך לא לאכול, אז כדאי להתייעץ עם רופא, אבל עדיין, בלי לחץ
    [[[

• תודה
    כן היא תמיד אוכלת מעט בדרך כלל מרבית האוכל על הריצפה או השולחן ולא בפה שלה כל מאכל למשל מילקי תאכל רבע ובשאר תסרב לגעת גם שזה המיני מילקי לדוגמא ויש עוד הרבה
    אבל אתמול למשל ממש היתה כל היום בלי אוכל גם ארוחת בוקר לא אכלה טוב נקווה שמחר בבית כנסת בשמחת תורה עושים משהו גדול והיא כן תאכל

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• אני עדיין לא הייתי דואגת,
    תחכי יומיים, תראי אם היא תתחיל לאכול כמו שהיא רגילה בדרך כלל.
    לפעמים יש ימים שאין חשק לאכול, במיוחד כשמדובר באנשים (וילדים) שמילא לא אכלנים גדולים

[url=http://www.mamaibebe.com]

[[[

• ילד רעב אוכל!!!!
    לא הייתי לוחצת, בטח לא בגלל יומיים שהיא פחות רעבה מהרגיל

באהבה, סיון
  • תודה בנות
  • תסחבי איתה עוד יום -יומיים ככה ואם היא תמשיך עם זה לכי להתייעץ עם רופא
    תנסי להציץ לה בפה אולי יש לה פצעים מסביב או שאולי היא מפתחת משהו חלילה
    רפואה שלמה למתוקונת

• תודה ויש מצב שהיא באמת לא אכלנית? כלומר אני יודעת שהיא לא אכלנית ואפשר להתבלבל כי היא לא רזונת סה"כ שוקלת היום עדין 13200 כמעט 8 חודשים באותו משקל עם ירידות קלות ועליות קלות אבל בשמונת החודשים האחרונים זה המשקל שלה (במשך שנתיים וחמישה חודשים עלתה פחות מ - 10 קילו
  • לפעמים, גם בלי להתכוון, אנחנו יכולים לשדר להם את הלחץ של האוכל (אצלי זה דווקא בתחום השינה)
    ככל שאני אהיה לחוצה שירדם, וכמה שאתאמץ להיות נינוחה ולא להראות לו את זה, הוא יתעקש לא להירדם גם אם הוא גמוררר מעייפות...

לפי איך שאני רואה את זה, את חייבת לעבוד דווקא על עצמך... תאמיני לי שהיא קולטת שאת לחוצה על אוכל ויוצא לה דווקא...

כדאי לקחת גם את האפשרות הזו בחשבון...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אין סרגל של הבת שלך, אז אני לא יודעת בת כמה היא, אבל פלג למשל, בן 3 וחודש ושוקל 13.5 ק"ג והוא אוכל בסדר. אז אולי הוא באחוזונים הנמוכים אבל לא בצורה קיצונית. אם את אומרת שהיא עם חום, ולפי דעתי גם 38 זה חום, אז ברור שהיא כמעט לא אוכלת , זה ממש טבעי, גם אנחנו לא אוכלים עם חום. הכי חשוב שהיא תשתה הרבה הרבה ומחר הייתי לוקחת אותה לרופא, כי את נכנסת לעוד סופ"ש ועדיף לך להיות רגועה.
  • אלוואי עלי כמויות כאילו של אוכל היתי דוגמנית!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה