סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד כמה ההורים שלכן (או של הבעל) מתערבים בחינוך הילדים?

אצלי זה הגיע למצב ממש מעצבן..לפני יומיים אבא שלי בא אלינו,כעס על עידן ונתן לו מכה על היד..ממש לא מצא חן בעיניי ואני הולכת לדבר איתו על זה כשתהיה לי הזדמנות
    ההורים שלי בעד לתת מכות (ככה אני ואחי חונכנו) אבל אני אחרי שרשור הפליקים מנסה לשנות את הדרך הזו..

*שרשור זה מוגבל ל15 תגובות מקסימום*

34 תגובות
עמוד 1
  • אם השרשור הזה מוגבל בתגובות, אז אני הראשונה הזוכה?

[[[

• ההורים שלי מאוד מתערבים בחינוך של דנדוש טוב אין הרבה ברירות אני גרה אצלם איתה ובתקופות חגים וימי חמישי ושהיא חולה הם שומרים לי עליה
    אין לי ממש בעיה עם זה אבל כן לא תמיד אני מסכימה עם הדרך

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• זכית בכוס קולה

• הם לא !
    אף צד.
    סומכים עלינו שנעשה עבודה טובה ועד עכשיו צודקים נראה לי

• לא מתערבים לנו בחינוך

אבל שאנחנו אצלהם הם מצביים לו גבולות זכותם זה הבית שלהם והם אמורים להחליט מה מותר לעשות ומה אסור

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • כיף לכן...לי מתערבים בלי סוף ממש מוריד את הביטחון

• עדידה כן אם משהו לא נראה לי כן אני מעירה ויכולה להחזיר לאבא שלי אם צועק עליה אפילו שלדעתו מוצדק אני מסוגלת להחזיר לו בצעקות ולריב איתו רק שעל דנדוש לא ירימו קול מכות אנחנו היינו מקבלות בתור ילדות ואמא שלי אפילו פעם בתור ילדות בגלל שהפרענו לה לישון זרקה אותנו מהבית החוצה בתור עונש

• גם אותי העיפו מהבית כמה פעמים

• 1. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם הגבלת התגובות

• אף אחד לא מתערב לנו בחינוך של הילדים,
    ככה זה היה מאז ומתמיד!!!!
    אבל, בכל בית יש את הכללים שלו , ואנו שומרים עליהם...

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • כשהבנים היו קטנים אבא שלי היה מתערב המון , ברמה של גבולות אני הייתי אוסרת על מהשהו הם היו פונים אליו והוא היה מרשה. דיברתי איתו ורבתי איתו ושום דבר לא עזר הוא המשיך בשלו. אז לימדתי אותם שהמילה שלי או של אבא שלהם היא הקובעת ואם הם פונים לסבא אז יהיו לזה תוצאות...
    לא רוצה פה לעלות את נושא הפליקים שוב אבל את יכולה להסביר לו שמפריע לך שמפליקים לילד.
    תיראי יש מצבים בהם קרובי משפחה מעירים לנועה בזמן ובמקום אבל לי זה מפריעה כי הם מעירים ולא אני.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• עדידה יפה דברי עם אבא שלך תסבירי לו את עמדתך ושאת לא רוצה שהוא יפליק לילד אין סיבה את האמא ורק את מחנכת את הילדים
    ושוב מה שההורים שלי מחנכים את הילדה שאני לא נמצאת לא בשליטתי כי אינני יודעת מה קורה שם בדיוק

• ההורים של בעלי לא מעורבים בכלל בחינוך של שקד

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • נראה לי שמי שהוריו מעורבים בחייו ברמה של לגור / לשמור הרבה על הילדים וכד' הסבים יהיו מעורבים יותר בחינוך - כי זו דרך העולם.
    בקשר - לפליקים - זה בהחלט הזמן להחדיר לו בשיא העדינות שדרך זו לא מקובלת עלייך.

• ממש לא מתערבים, חסר להם

• ההורים של בעלי לא מתערבים בכלל בחינוך ,אבל אצלם בבית יש לו את הגבולות שלו
    אמא שלי יותר מתערבת כי אנחנו גרים ליד והיא עוזרת לי המון עם ליאבי היא גם מציבה לליאבי גבולות ואותו הדבר גם אבא שלי
    אבל הם לא ירימו עליו יד כי הם מכירים את אימא שלו ואף אחד לא מתעסק איתה
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • תודה על התגובות

• עדי את כזאת נעל
  • אפשר להבין מה נדבקת אלי?! עשיתי לך משהו?

• לא באה לי טוב מישהי שמכה את הילדים שלה ומנסה להתייפייף פה מול כל הבנות
  • עדי ממי, מכירה את המשפט "לא נפגעים מפגועים?"
    "1 שיודעת" זו בעצם "חלי 1" שכול זה ביחד זו נועה ששיחררו אותה לחגים ומחפשת דרך להעביר את החופשה שלה.
    במקום להתיחס אליה צריך לרחם שאלוהים יעזור לה.

תתעלמי
  • תודה על התגובה אוריתי..אני אעיר לו בעדינות

• הורים שנמצאים הרבה בסביבה מרשים לעצמם להתערב.
    אצלנו לא נמצאים בסביבה ואוי ואבוי למי שיתערב
  • אשכרה שיחררו אותה לחגים!

נועה אז איפה את מאושפזת?
    את רואה את הילדים שלך לפעמים?
    מסכנים

• לא שמתי לב למכסת התגובות לפני שאני עונה אז- מקווה לקבל אישור מיוחד אם יש סטייה..

אתר חדש של סקרים מתוגמלים-
    http://www.midgam.com?ref=93043
  • אצלינו אף אחד לא מתערב.
    נותנים עצות מידי פעם אבל לא מעבר לזה.

ובקשר אלייך "אחת שיודעת", "חלי 1" נועה או כל שם פלצני ומטופש אחר שתתני לעצמך אני מאוד מקווה שאצלך מתערבים בחינוך ובגידול של הילדים ועם גישה כמו שלך אני גם מקווה שיקחו לך אותם כי לפי השפה שלך וההתנהגות שלך את לא ראויה לגדל ילדים.

עדידוש אני מתה עלייך
  • לא. ואם מנסים אני/ בעלי על המקום מעירים

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • גם אני בדיוק חשבתי על הנושא.
    אבא שלי הוא זה שתמיד מעיר לי על כל מיני דברים שאני עושה. הוא חושב שהוא המחנך הדגול (לא שאני זוכרת שהוא חינך אותי ואת אחיותי כל כך...)
    כשיונתן היה בן 3-4 שבועות והוא בכה, אבא שלי אמר לי לא להרים אותו כדי שלא יהיה מפונק
  • אף אחד לא מתערב וגם לא רשאי לזה.
  • עדי כל הכבוד לך שכתבת את האמת שההורים שלך ככה לימדו ואת מנסה לשנות את הדרך הזאת אחרי השרשור על הפליקים. וואוו איזה בחורה כל הכבוד באמת!!!

אצלי חמותי אומרת לבת של ביתה נכון שאת שמנה? כמה שאת שמנה נכון שאת שמנה? שוב ושוב והיא בסך הכל ילדה בת שנתיים וחצי אני אומרת לעצמי בלב אם היתה אומרת זה לאחד מהילדים שלי ועוד לילד בן השנתיים וחצי ולמזלי הוא לא שמן אבל אם היה שמן והיתה אומרת לו את זה אז באמת היה חבל לה על הזמן. לפעמים מילים יותר גרועות ממכות. והילדה של הבת שלה אומרת לה לא נכון ולוקחת עוד מנת גלידה. ילדה קטנה אז שמנמנה ביג דיל כלכך חמודה. פוי לפעמים הסבים והסבתות פשוטו נוראיים. אני לא הייתי מוותרת אבל אם זה היה קורה עם אחד מהילדים שלי. לא צריך לתת להם לחנך או לקלקל את מה שאנו כהורים חושבים שהכי טוב לילדים שלנו. פשוט חוצפה!!
  • כשמדובר בהורים שלי אני מבליגה :) או מנסה להסביר להם שזה לא מתאים אבל בצורה עדינה. או משנה מיד נושא כדי שיעברו הלאה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה