2 יציאות של דנדוש מהיום -המשך משמחת תורה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחר הצהריים הלכנו לגינה בדרך ראינו קבצן

דנדוש: שלום דוד (לצערי לכולם קוראת דוד) עם חיוך רחב
    אני: דנדוש אסור לדבר עם אנשים זרים
    דנדוש :אבל זה דוד

הסברתי לה שהוא מקבץ נדבות (זה היה בחור צעיר שהם רובם הצעירים יכולים לעבוד) וכסף
    בדרך מצאתי כסף לא הרבה רק 20 אגורות דנדוש לקחה לי את זה מהיד ורצתה לחזור אחורה אמרה לי אמא זה לדוד אוצה לתת לו
5 תגובות
עמוד 1

• [[[

• חמודה

• אני חייבת להגיד משהו:
    בחיים בחיים בחיים אני לא שופטת!!!!
    יש אחד ויחיד שתפקידו הוא לשפוט - אלוהים!!!!
    ואם הילדה שלי היתה רוצה לקחת את ה20 אגורות ולתת למישהו שהושיט לה יד - אני הייתי מנפחת את החזה, פותחת את הנוצות, והולכת איתה כמו טווס גאה לאותו אדם שביקש נדבה!!!

חג שמח

• סיווני

• דבר נוסף שקרה היום אחרי הסעודה בבית כנסת שכרגיל הגב' שלי "שבתה" ולא אכלה למעט חתיכת פסטרמה כלום רקדו עם ספרי הקודש דנדוש הלכה ועמדה ליד סבא וכשאחד הילדים עבר לידה עם ההפטרה שזה ספר קודש קטן היא ניגשה לספר נישקה אותו וחשבה שגם לה מותר לסחוב ורצתה גם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה