מיכל5 תכנסי בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מיכל שריתה חושדת שאני זאת חלי1 תגידי לה שזאת לא אני אני מקווה שקבלת את ההודעה שלי היום אני שלחתי לך מי אני רק תגידי שזאת לא חלי1 אל תגידי בבקשה את שמי
25 תגובות
עמוד 1
  • שאני אבין..את חלי1 ..את נועה?
    אני רוצה לדעת
  • מיכל שלחתי לך הודעה כמו שביקשת לא קבלת אני לא חלי1 ולא נועה אני באמת אחת משלכם ואם זה לא יעזור בסוף אני ירשום את שמי האמיתי זה פשוט לא יפה לחשוד ולדבר ככה כמו ששריתה רושמת אין אימון.
  • ממי תביני , כשאת נכנסת חסויה ואני רואה עכשיו את ההודעה בפייס אגב...אני לא רואה שמישהי מהבנות מקושרת אלייך זה מעלה סוג של חשד לא?...
    אני מקווה שלא נפגעת
  • מה שבטוח:

חלי 1= נועה

מי זאת הכועסת??? לא נשמע לי כמו נועה אבל כנראה מיכל תדע. ואם היא לא תספר למיכל ותמציא תרוצים אז זאת נועה=חלי1=1 שיודעת ...
  • כן אבל את יודעת מי אני את יכולה להגיד שזה לא חלי1 ולא נועה שהבנות לא יחשבו כי אני לא מאלה שמקללות בנות ובטח לא אוהבת לריב עם בנות
  • נשמה . אני לא יודעת בוודאות והאמת קשה לי...
    עכשיו ראיתי את הפרופיל בפייס ויקירה ראיתי רק גברים
    ותמונה שלא ניראית כאילו זו את...אלא אם זה בכוונה תמונה כזו
  • ...................
  • מיכל אני לא יודעת למה לא קבלת את ההודעה שלי אבל אני באמת לא חלי1 לא נועה ולא כל שם אחר טוב אז כנראה שבגלל היא אפשר לרשום פה בחסוי ויש בנות לא את אבל באמת רציתי לשתף במשהו שהיה לי קשה אז אני רחל דוד אין לי במה להתבייש אבל זה מה יש מאוד כעסתי אז נכנסתי כחסויה.
  • זה לא השם ששלחת לי בפייס
  • אם את רחל דוד תכנסי שוב בשמך האמיתי עכשיו בבקשה!
  • אני לא יודעת מה נשלח לך בפייס אבל זאת אני רחל דוד זאת האמת אבל אני גם דורשת שגברת שריתה שממש לא יפה איך היא מתבטאת ואם זה האימון שלה באנשים אז ממש גואל נפש תתנצל.

• מצטערת!
    אני מבקשת סליחה...
    הפעם הייתי כ"כ בטוחה שזאת היא.
  • שריתה אני חושבת שהניסוח שלי בכל מה שכתבי קצת שונה מכל הנועה וחלי1 למיניהם ואני באמת לא מחפשת ריבים ולפתוח פה על בנות אני מגיבה אם אני חושבת להגיב ורק בצורה יפה ולא אוהבת לקלל אף אחת רציתי לספר את הסיפור שלי בחסוי אבל בנות כמוך לא נותנת אימון בבנות שבאמת יש משהו שמפריעה להם אבל באמת תנסי לא לחשוד סתום באנשים זה לא בריא.

• מצטערת שוב.
    היא כאן בתקופה האחרונה דיי הרבה וזה מקשה
    לתת אמון.
    מקווה שתסלחי ותביני.

• רחל דוד, קודם מזל טוב על הלידה.
    את לא נמצאת פה הרבה ובימים האחרונים נכנסה נועה בשמות שונים והתחילה עם הקללות ולכן אין אמון בחסויות...למרות שכבר רשמתי שאני לא חושבת שהיית נועה.
    הגיבו לך וענו לך יפה בשירשור אז אם מישהי חושבת שזאת נועה זה לא משנה כי לא באת לעבוד על אנשים ולקלל אותם...

• פליז תודה אבל את יודעת שאם מישהי רושמת שהיא באמת לא הבנות הלא רצויות ורוצה באמת להשאר בחסוי בגלל שהמקרה עדיין מאוד ורגיש אז לא ניתן בפורום הזה ישר תוקפים אותה בחשדות ובדברים ובמילים לא יפות צריך לנסות לכבד כל בן אדם ברצון שלא ומי שרוצה להגיב שתגיב ומי שלא לא כשאני רואה שרשור עם קללות ורואה שרשור שלא מוצא חן בעיניי אני נמנעת מלהגיב וזה שאני לא פה לא קל בכלל עם שלושה ילדים בחופש וכל מיני דברים בבית שצריך לעשות.

• אז מי זו חלי 1 ??????????????????????
    שיגעתם אותי
  • נועה היא חלי1 והיא גם 1 שיודעת
    לא שמת לב לקללות שלה בשרשור של הכועסת? היו עוד שירשורים שנמחקו...לא שמת לב איך היא מתחנפת אליך
  • מיכל תודה מותק אבל אני לא צריכה טיולון האמת אביאל שלי בן 6 וליה שלי בת 4 ועכשיו מאיה בת חודשיים אני קניתי הכל חדש כי לא שמרתי כלום מהלידה של ליה אבל באמת תודה ושלושה ילדים אני מבינה אותך באמת זה קשה ועוד בנים לי קשה עם בן אחד קשה אז שלוש זה בטוח יותר קשה אבל הכי חשוב שיהיו בריאים ואני חושבת לגבי הלימודים שצריכים לעשות חופש גדול רק חודש אוגוסט וחודש ספטמבר אם הם רוצים חודשים ככה שהחגים גם בפנים וביולי ילמדו כי שלושה חודשים זאת חוצפה

• רחלוש קבלי ממני

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• את מצחיקה נכון זה מעצבן אני עובדת 8:00 עד 13:00 כדאי להגיע ולאסוף אותם ולהיות איתם זה קשה כי אחרי יום עבודה זה עוד משמרת בפני עצמה של מקלחות שיעורים חוגים וכל מיני דברים

• אנחנו אמהות לכל דבר עובדת משרה משנית בחוץ ומשרה פול טיים גוב בבית

שרק יהיה לילדים שלנו טוב

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • איפי באמת שרק יהיו בריאים ודרך אגב שתהיי לידה קלה

• תודה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי