רוצה לשפוך לרגע... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשאנשים מעירים כל הזמן... נו, יאללה, מה איתך??? למי את מחכה??? הוא צריך אח!!!"
    זה חוסר טקט בעיני אבל אני עוד איכשהו מבינה ומפליגה בעיקר כשזה מבוגרים מאוד או צעירים מאוד שעוד לא "ניסו"
    אבל כשחברה שאני יודעת שניסתה הרבה מאוד זמן ועכשיו תודה לאל בהריון
    "עוקצת" ככה זה קצת הזוי בעיני... כבר אמרתי לך שאני כן רוצה אז זה שפעם בשבועיים שלושה תשאלי אותי מה איתי... וקדימה לעבודה וכל מיני הערות שכאלה
    נראה לי הזוי

10 תגובות
עמוד 1
  • מסכימה איתך לגמרי, אנשים מחפשים היכן אפשר לעקוץ ולהרוס ...
    מכירה את זה מנסיון אישי ומהאנשים קרובים ביותר.
    צריך ללמוד לא להתייחס.
  • את צודקת כל-כך...
    אנשים לא מבינים את זה.. הם שואלים-ומה הם מצפים? שנענה להם "יש לי בעיה כזאת וכזאת" וגם אם אני בהריון טרי טרי מה הם מצפים שאני אענה להם "כן היום עשיתי בדיקה ויצא חיובי.." אנשים בלי טקט!!!!

שנהיה יראו את זה גם אם לא נרצה!!!!

בינתיים אפשר להשתיק אותם עם תשובות כמו: "אני נהנית מהזוגיות בינתיים"/ אני רוצה שכל תשומת הלב תהיה של הילד הקיים בינתיים"/ "כשאני אהיה אתם תראו-לא יהיה קשה לפספס"... ויש עוד מלא תשובות שאפשר להשתיק אותם גם אם זה לא נעים... אולי סוף-סוף יבינו שהם לא צריכים לדחוף את האף שלהם לתוך העניינים האלה!!!!!

sivkush תודה לך - בזכותך גם אני פרקתי כרגע

בשורות טובות...
  • נורא מכעיס,אבל יש אנשים מכל מיני סוגים,
    ולא נוכל לשלוט על זה.
    אז פשוט תעני שאת רוצה להנות עוד מהקטן שלך
    או
    עדיין לא הגיע הזמן
    או
    בקרוב בקרוב
    פשוט תמצאי לעצמך את המילים הנכונות....

עוד אפשרות:
    "כן, בקרוב נתחיל לעבוד על זה"

עיזבי אותך, אל תתרגשי אנשים הם חוצפנים
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • נורא מעצבן את צודקת בהחלט.
    אבל מנסיון (איתי בם 3.5)תמיד היו שואלים אותי ואני הייתי עונה - יגיע מתי שיגיע.
    אל תקחי ללב יש אנשים שלא חושבים צעד קדימה
  • סיווקוש

• אני מה זה מבינה אותך
    אנשים שבא להם בקלות לא מבינים את הקושי שבדבר מה לעשות.
    הנה גם לי הלך פעם ראשונה ולא ידעתי מה זה איקקלומין,אבל מה לעשות שכנראה הפעם זה לא הולך כמו שרוצים ואין מנוס מטיפול.
    אנשים חסרי טקט ואוהבים לפגוע ולחטט בחיים של אחרים זה פשוט מעצבן,פשוט תעני ככה:כל אחד והזמן שלו ושיהיה יהיה ממש קרציות.
    http://www.holdthatpic.com/
  • יש אנשים שתמיד אבל תמיד יהיה להם מה להגיד...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • עדי די צודקת צריך לשים על אנשים פס עבה וארוךךךךךך ולא להתייחס
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני איתך יקירה, בפעם האחרונה ששאלו אותי מה עם עןד אחד עניתי בואו תשמרו על נועם וניכנס עכשיו לחדר לעשות או אני בדיוק מבביצת עכשיו ...........וככה מייבשת אנשים מעצבן אבל זו החברה שאנחנו חיים בה.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה