הצילו כינים!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

17 תגובות
עמוד 1
  • כשאני גילתי לליה כינים אני הייתי בהריון המזל שלי שלא נדבקתי אבל יום אחד ליה חוזרת מהגן ואני רואה כינה ישר לאמבטיה להתקלח ולחפוף והתחלתי לבדוק לה את הראש ושלא נדע בקיצור טיפול קפדני יום יום ואפילו פעמיים ביום וזה נגמר אבל בתנאי שמקפידים ובתנאי שהמדביק לא בסביבה אצל ליה היתה ילדה בגן שהגיע כל יום עם ג'ונגל בראש ואמא שלה לא היתה מעוניינת לבדוק גם כשהגננת התלוננה בפניה שהילדה ממש מסכנה כל היום.

• תעשי לך מסרק סמיך במקלחת אחרי חפיפה טובה עם מרכך שיער,
    תסרקי אותו ואז עם מסרק סמיך, בהצלחה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • אני השתמשתי בחפיף אבל שימי לב שזה על שיער יבש!
    שיצי אותו מול הטלויזיה ותסרקי עם מסרק סמיך וקחי כוס מים חמים להכניס אותם לשם...מגעיל אבל אין בררה

בהצלחה
  • אין כמו ריזלטס
  • אני בעד צ'יק צ'אק!! גם טבעי וגם מראה תוצאות
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אורטל- מה זה צ'יק צ'אק? איפה קונים?
    לנו יש שמפו ומרכך של מורז נגד כינים.
    עד עכשיו זה באמת עזר מעולה- הבעיה שמותר להשתמש רק 3 פעמים בשבוע..
    אני כל יום מסרקת אותי את ניצן ואת יותם, לרוב לא מוצאת כלום
    אבל גם אני וגם הוא נורא מגרדים בראש..
  • מהניסיון שלי עם שתי נסיכות שכבר סבלו/סובלות מזה כל הזמן, הדבר היחיד זה עוזר זה לסרק היטב במסרק סמיך במקלחת עם מרכך

כל התכשירים הם חארטה

עכשיו שאני חושבת על כינים פתאום אני מתחילה להתגרד רק מהמחשבה

• היה לנו לאחרונה, השתמשנו בריזלטס
  • קונים את זה בסופרפארם, עכשיו זה במבצע

ולמניעה - שמפו רוזמרין - מעולה!!

איףףףףףף גם אני מתגרדת
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • גם לנו זה קרה אני לא זוכרת באיזה חומר השתמשנו אבל עשינו כולנו טיפול מקיף
    כל המצעים והמגבות הורתחו
    מברשות השיער נזרקו לפח
    ומאז כל יום אני שמה לו קצת שמן רוזמרין לפני הגן
  • כשלנו זה קרה
  • כאן יש קופון הנחה לצ'יק צ'אק http://wom.co.il/images/misc/couponchickchak.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• אני משתמשת בטיפות של רוזמרין טבעי ..זה מעוווללללההההה!!!!

כמובן מסרק לניקוי סופי אבל ממליצה ..לי ולבני זה עזר מאוד

ויש תרופות סתבא כמו חומץ( ככה היו עושים לי והייתי רואה את הכינים נשטפות עם המים..זה מסריח וקצת שורף אבל בתור ילדה זוכרת את זה לטובה)
    בהצלחה ענקית ראש נקי
  • כשלעמית בגיל שנה וחודשיים היה השתמשנו ב"ניקיטה" ופעם אחת עזרה טבעי ולא כימי
    ואחכ התשמשנו בשמן רוזמרין למניעה
    מצחיק שאת אומרת כי השבוע בגן של עמית אחד הילדים נדבק הוא במקרה בן של חברים מאוד קרובים שלנו
    והתקשרו אלי למחרת מהגן ואמרו לי שמצאו לעמית 2 ביצים כמובן שרצתי לגן בהיסטריה אבללללללללללל לא מצאתי לו כלום אפילו לא פירור וגם בדקתי יום לפני הן גננות בלי ילדים לא נראהנ לי שהן יודעות מה זה כינים או מה זה ביצי כינים לדעתי הן ראו איזה קשקש וחשבו שזה ביצה
    בכל מקרה סירקתי את עמית ובדקתי 70 פעם בערך כי אני ממש היסטרית מזה מאז גיל שנה וחודשיים שהוא נדבק ומאז כל יום אני שמה לו את השמן רוזמרין הזה
    הוא מסריח בטירוף אבל אין ברירה לא רוצה שהוא ידבק זה אחד הדברים הכי מגעילים שיש!!!!
    בהצלחה לכם

[
  • למה הכוונה בשמן רוזמרין ואיפה אתן שמות?
    על השיער?
    קונים בבית מרקחת?
  • אני קונה תרסיס שמן רוזמרין

אני מרססת בעיקר מאחורי האזניים ובעורף, באיזורי ההתקהלות של הכינים...

• השמן רוזמרין - מונע אבל הוא לא מטפל במידה ויש הידבקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה