היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היה לי מעין התקף של כאבי מחזור בתחילת שבוע שעבר (בערך שבוע מהביוץ) שלקח משהו כמו שעה והפסיק.
מאז מדי פעם אני מרגישה כאבים כמו כאבי מחזור, בעיקר בגב.
כבר לא יודעת מה לחשוב... אני צריכה לעשות בטא רק ביום חמישי (אבל נראה לי שאני אבקש להקדים לשלישי, שזה יהיה היום ה-28 למחזור).
מה אתן אומרות?
7 תגובות
עמוד 1
הי, לואיזה! עד כמה שאני יודעת זה לא בהכרח סימן רע. אין מה לעשות במקרה שלנו, רק לחכות בסובלנות ולהתפלל
נראה לי שזה לא בהכרח דבר רע, בהריון הראשון שלי (והיחיד), כאבה לי הבטן כאילו אני כל רגע עומדת לקבל... גם אחרי שראיתי בטא, עדיין הרגשתי שאני עומדת לקבל...ולא האמנתי שאני בהריון בגלל כאבי המחזור... תיהי רגועה - יהיה בסדר מיה שמחכה לחסידה.....
גם אצלי, כיומיים לפני שהייתי אמורה לקבל (ולא קיבלתי) היו כאבי מחזור, עד כדי כך שכשהלכתי לשירותים כבר הייתי בטוחה שקיבלתי... אבל זה לא קרה, יום לאחר מכן גיליתי שאני בהריון! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
וואלה, עודדתן אותי כל השבת היו לי כאבי מחזור בגב
בגלל התמיכה אני לא אדע אם זה מחזור (רק אחרי הבדיקה...) לכן אני סקרנית וכבר מטפסת על הקירות
יהיה בסדר...עוד קצת ואת בהריון מיה שמחכה לחסידה.....
לא בתמיכה יש רק פרוגסטרון, זה לא אמור להפריע לאמינות הבדיקה כי שבודקים ממשיכים את התמיכה אני פשוט מחכה שיעבור מספיק זמן מהביוץ...