היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי, יש לי שאלה, איך גילו שהבעיה שלך זה אי ספיקה של גופיף צהוב, ומה היה הטיפול בדיוק... כי האמת, אני חושבת שזו אולי הבעיה שלנו, אבל אף אחד אף פעם לא שאל אותי או בדק אצלי את הנושא (אני חושבת)... סתם ממה שקראתי אני מעלה השערות, כי אנחנו לא מוסברים. רציתי לדעת איך בודקים את הנושא של הגופיף הזה מיה שמחכה לחסידה.....
7 תגובות
עמוד 1
הי מיה,
בעיקרון לא היתה איזו אבחנה מדויקת או בדיקה לנושא המחזור אצלי מתחיל בכמה ימים של כתמים, לכן הרופא חשב שאולי הגופיף הצהוב לא מפריש מספיק פרוגסטרון ונתן לי תמיכה.
הבנתי שאת בתהליך הפריה, נכון? אז בכל מקרה תקבלי את התמיכה כחלק מהפרוטוקול.
גם אצלי זה ככה, אבל לא בכל חודש...לפעמים המחזור מתחיל בכתמים, ולפעמים בום טרח...אוף, איזה תיסכול... כן אני בדרך להפריה...נקווה שנצליח מיה שמחכה לחסידה.....
ועוד שאלה, איזה תמיכה את מקבלת? מאיזה יום? מיה שמחכה לחסידה.....
אני מקבלת נרות אנדומטרין, התחלתי יומיים אחרי הביוץ המשוער
לגבי למה זה לא קורה כבר, זה ממש מעצבן אבל עדיף לא לחשוב יותר מדי, רק להאמין שזה חייב לקרות גם לך יש כבר ילד בבית, נכון?
כן יש לי ילד בבית, בטיפול הפריה ממתי מקבלים את זה? את יודעת? כי זו גם התמיכה שנתנו לי, והביוץ המשוער זה כבר זמן השאיבה מיה שמחכה לחסידה.....
בטיפול הפריה אני חושבת שמיד לאחר ההחזרה.
ואם יש לך ילד בבית, על אחת כמה וכמה שזה חייב לקרות! ככה אני מאמינה וחושבת גם לגבי עצמי. הרי הגוף כבר הצליח פעם אחת
תודה לואיזה, אני מקווה שאת צודקת, ומקווה שזה יקרה מהר... מיה שמחכה לחסידה.....