היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות, אנחנו בבעיה... אין לנו שם... אין לנו אפילו איזשהי רשימה של שניים-שלושה שמתוכה אפשר לבחור בפעמים הקודמות כבר בשלב הזה היה לנו שם סגור או זוג שממנו נבחר האחד. וזה נראה שבעלי לא משקיע זמן במחשבה. אני כל הזמן באה עם רעיון חדש, שבדרך כלל נפסל על ידו, אבל הוא לא מציע כלום. יותר נכון הוא הציע אחד, שאני ממש לא רוצה אבל הוא כל הזמן חוזר אליו... ולי יש שם שאני מאוד רוצה, לא יודעת למה. מאוד מתחברת אליו וכל הזמן שאני חושבת על הקטנצ'יק בבטן, עולה לי השם. בעלי לא פסל אותו על סף, אבל הוא לא מתחבר לשם. ואני לא רוצה ללחוץ... אני רוצה שזה יהיה שם ששנינו נהיה שלמים איתו. ולא רוצה להגיע ללידה בלי שם. נכון, אומרים שכשיוולד נראה אותו ויהיה שם מתאים, אבל אני אוהבת להיות מוכנה. לא רוצה שיהיה בלי שם, לא ליום אחד אפילו.... ואני חוששת שבגלל שאני כביכול "נעולה" על שם, אני לא מספיק פתוחה לאופציות אחרות...
ועוד בעית שם.... לסבתא שלי יש כבר 4 נינים. ז"א, זה יהיה החמישי. 3 בנות, 2 בנים. ולאף אחד אין שם לכבוד המשפחה שלה (הורים, אחים, אחיות וכו'). כולם היו להם שמות שלא הולכים היום. וזה מאוד חשוב לה. היא כל הזמן מבקשת ממני ומאחותי. אצל אחותי אין לה סיכוי בכלל. אבל אצלי, בגלל שמיכל יש לה שם שני לזכר סבתא של בעלי, אז היא רוצה גם, לפחות שם שני. והיא תפגע עם לא יהיה. הבעיה היא שסבתא של בעלי הייתה אדם מאוד יקר לו, יותר קרובה מאמא, וגם אני הכרתי אותה. ומיכל נולדה בשבעה שלה. אז זה היה מתבקש, לקרוא לה מיכל נינה.
ואת אבא של סבתא שלי (הוא היחיד שאני מוכנה לחשוב על השם שלו בתור אופציה בכלל) אני לא מכירה כלל. הוא נפתר הרבה הרבה לפני שנולדתי. ואני גם לא יודעת כמעט כלום עליו.... אז לא מתחבר לי לתת שם שני רק בגלל שהיה אדם עם שם כזה באילן המשפחתי שלי. אבל מצד שני אני לא רוצה לפגוע בסבתא שלי. אבל לתת לתינוק שם כמו שהיא רוצה זה קצת יותר מלעשות טובה כדי שלא תפגע, לא? אפילו אם זה רק שם שני. בעלי אומר, מה אכפת לך, לא רוצה - אל תשתמשי. ואפשר תמיד למחוק אותו אחר כך. אבל שם זה שם. גם אם לא משתמשים - הוא קיים. לא? מה הייתן עושות במקומי?
(חפרתי
29 תגובות
עמוד 1
סיבכת אותי
דבר ראשון, לא נראה לי שיש צורך בלחץ לבחור שם. אחרי שהוא יוולד יש לכם 8 ימים להחליט על שם (וההחלטה לוקחת דקה - יכול להיות שהדיונים יהיו שעות, אבל ההחלטה היא רגע). דבר שני, אני לא אוהבת כל כך לקרוא למישהו על שם מישהו שמת, אבל אם את רוצה לתת שם שני על שם מישהו שמת - אז מה זה משנה? הרי כמעט ולא משתמשים בשם השני. לדעתי לפחות תני שם שני על שם מישהו שאת הכרת והערכת ואם אין כזה - אז too bad לסבתא שלך, היא תצטרך להתמודד.
ורשימה של שמות: גלעד יונתן איתי איתן איתמר תומר נועם מיכאל דניאל עומר
יעל, אמא של יונתן
ממי מה לחוץ לך? אנחנו הסכמנו על אורי יום לפני הברית... [/][ []
אני יכולה לתת לך מס' טלפון של נומורולוגית, שאני התייעצתי איתה בקשר לשם של שקד... היא תוכל לייעץ לך
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
בהריון של בני כל הזמן העלתי שמות של בנים ומאוד אהבתי את השם דביר ובעלי אמר שזה שם מכוער והוא לא אוהב דקה אחרי שילדתי בעלי שאל אותי איך נקרא לו אמרתי לו דביר והוא אמר וואי איזה שם יפה ומאוד מתאים וכך קראנו לו דביר משה [בחיבוקי גדול רינת אמא של מוריה ודביר
אני יכולה לספר לך מה קרה אצלינו . גם לנו היה בלגן עם שמות בעיקר עם הבן השני . אבא שלי רצה שיקרה על שם אחיו הבכור :זאב . מי נותן היום לילד שם כזה? הייתי מוכנה לזיו או לזוהר אבל אבא שלי ממש התעקש , רק אציין שאת האח הזה אני זוכרת מילדותי המוקדמת הוא נפטר אחרי שעלינו לישראל מה גם שיש לו שתי מכדות הבכורה בערך בגילי כך שלא הייתי מחוברת אליו בכלל. לסיכום העיניין ביום הברית אמרתי לבעלי שחייב להיות פיתרון לא נשאיר ילד עם שם כזה ואז צץ משום מקום השם "ניר " שנינו התחברנו אליו מיד כך הוא רשום בתעודת זהות "ניר - זאב" חוץ מאבא שלי והאחים שלו אף אחד לא קורא לילד "זאב". זהו , יצא ארוך! [url=http://www.glitterfly.com]
נראה שבעלך ואת שניכם נעולים על שני שמות
[[[
וואללה אחותי..חפרת אני רק מבטיחה לך...שתגיעי לכיתה ז', עם עבודת שורשים את תכירי את כולם
ומה היה שם של אבא של סבתא שלך? (אם אפשר לשאול)
אם הייתי בהריון עם בן עכשיו..
הייתי קוראת לו : קורן
וההעדפה השנייה היא: ליר
שני השמות האלה מדהימים בעיניי
ליר...כמו מלך ליר של שייקספיר?
יעקוב....לא נורא חמוד דווקא...אפשר לקצר לשם חיבה קובי אהבתי כבר חשבתי משהו כמו יחזקאל
אמא שלי עם שיראל גם דיי התעקשה שנתן לה שם של סבתא שלי ז"ל...שהיתה שרה...נו באמת... אז בסוף סיכמנו של לשמור על אות ראשונה של השם אולי פתרון מהסוג הזה יבוא בחשבון?
תנסי..מה אכפת לך...אולי יעבור למרות שלמצוא שם ב י' גם הולך להיות מבצע
אולי תתנו את של יעקב בתור שם שני?
אבל ת'אמת...אני אוהבת את יעקוב אולי לא מודרני מי יודע מה...אבל בואי נגיד הרבה יותר טוב מחלק מהשמות של היום
אוי ואבוי אם מישהו היה מבקש ממני לקרוא על שם..... אני אישית לא מתחברת לקרוא על שם ובייחוד אלו שלא מתו בשיבה טובה...
אני אומרת שיש זמן וזה בסוף "יפול". אני יכולה להוסיף שבעלי אף פעם לא התחבר לשם יאיר (רציתי לקרוא לנדב -יאיר בהריון הראשון) ובעלי שלל על הסף... אחרי הלידה השניה הוא שאל אותי איזה שם אני רוצה. היו לנו 3 אופציות (יובל , יונתן ויאיר ) ואני משכתי לכיוון יאיר . וראו איזה פלא
אנחנו באנו ללידה מוכנים עם שני שמות.
בסוף קראנו לה בשם שמלכתחילה לא אהבנו אבל איך שראינו אותה, הוא התלבש עליה בול.
לא נעלמתי, ההפך...אבל אני משחקת חשבונות אחרים, לא זה של הפייסבוק האמיתי שלי..גם רק אחד מהם פייסבוק, השאק YAHOO... יותר בטיחותי.. ואיזה נגמר הכסף...שולחנות גדולים ממי..עברנו את הביליון מזמן בכל חשבון ולעיניינו בעינין השם...שם ב י' - יונתן ! מדהיםםםםםםם, מדהים...אחד היפים לבן לדעתי אני מאוד רציתי אותו...רק שהיתי חייבת שמות קצרים מכמה סיבות...אחת מהם שיש לנו שם משפחה באורך אמזונס...
מה ילדת? אז מזל טוב מכל הלב
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
טוב אורלי...עשית את הפאדיחה של היום
אני כ"כ מזדהה איתך ,גם לי עדיין אין שמץ של שם [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
אורלי
שולי - כבר אמרתי לך, אמנם יונתן שלי רק בן 3 אבל בינתיים כולם קוראים לו יונתן. נראה לי שאם תתעקשו (כמו שאנחנו מתעקשים) זה ישאר יונתן ואז לבעלך אין תירוץ
אני גם חושבת שיונתן יישאר יונתן
[[[
אל תדאגי יונתן לא יהפוך ליוני איך שתקראו לו זה יהיה השם שלו אני מכירה כמה "יונתנים" והשם עדיין במלואו (אחד מהם בן מחזור שלי ) ויונתן לא ממש מזכיר את יעקב
ממש לא חייב להפוך לשום קיצור אם תתעקשו- הדם ישאר כמו שהוא... אצלי לדוגמא אין בן - זה בן..לא בני ולא כלום - בן ! כנ"ל דן ..לא דני, לא דניאל- רק דן ! רק לי יש את הזכות לדנדן