אל תצחקו עליי :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב,
    היום בעבודה נעשיתי ערה לבעיה חדשה לגמרי,
    קודם כל אני ממש נפוחה אבל זה לא נורא כי לבשתי שמלה שהגזרה שלה לא צמודה אז לא ממש רואים, אבל החזה שלי גדל באיזה מידה מכל ההורמונים אז הוא ממש לחוץ בחזיה וכנראה שרואים.
    כבר שתי בנות שאלו אותי האם יש חדשות... כאילו גם אם היו להן הייתי מספרת!
    אני כמובן באמונה שלמה שאני בהריון פשוט קשה לחי להתמודד עם השאלות ואני בטוחה שאצלי בעבודה כולם כבר מדברים מאחורי הגב (ככה זה אצלינו, חברה קטנה כולם אחד בתחת של השני).

איזה באסהההה מה עושים? ללכת לקנות חזיה? מה ?
11 תגובות
עמוד 1
  • הי, מתוקה!
    וואו! זה קרה לך די מהר, יפה
    תשמעי-לדבר כולם מאוד אוהבים, במיוחד בנות תמיד ידברו.
    הם בכלל יודעים בעבודה שאת עוברת טיפולים?
    לגבי החזיה-מתי בדיקת הדם שלך? אולי תחכי עוד טיפה וכשתתבשרי שאת בהריון תלכי לקנות לעצמך מתנה-חזיה חדשה.

אגב-גם אני מתחילה להרגיש שהחזה שלי גדל. אפילו בעלי אמר לי אתמול שהחזה כבר קצת יותר גדול. והוא כואב לי מאוד.
    וכן, אצלי כבר מתחילים לראות, אולי בגלל שהייתי עם הורמונים כל הזמן, והייתי נפוחה גם לפני זה. אתמול היינו עם זוג חברים בג'ימבורי עם הילדים והיא כל הזמן לטשה עיניים לעבר הבטן שלי, אבל לא שאלה כלום.
    עוד לא בא לי לספר, כי זה עוד מוקדם. אז אני מבסוטה אם לא שואלים.

בהצלחה
  • סליחה על הבורות,
    אני שומעת כל הזמן שבנות מתנפחות מהורמונים,
    על איזה הורמונים מדובר?
    עכשיו אני בשלב הדקה, ועוד שבוע וחצי בטח יצטרף הגונל...
    מתי אני אמורה להתנפח...
    האם יעזור לאכול פחות.?
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • הי, מיה!
    אני חושבת שזה נורא תלוי בגוף שלך, למרות שהרוב מתנפחות אם הן מזריקות בבטן. היכן את מזריקה?
    אני התחלתי להתנפח די בהתחלה-בערך שבועיים מהתחלת הזרקת ההורמונים.
    זה לא יעזור לאכול פחות, כי ההתנפחות זה לא בגלל האוכל, אלא משהו שלא תלוי בנו. אז תהני לפחות מהאוכל
    בהצלחה
  • הבדיקה ב12
    אני באמונה שלמה שאני בהריון ולא מעניין אותי כלום

הנפיחות בבטן ובחזה זה מההורמונים הרגשתי את זה עוד לפני ההחזרה, פשוט הינו בחופש אז לא היו שאלות מעצבנות (האנשים הקרובים יודעים)
    בעבודה אף אחד לא יודע! אבל את יודעת איך זה את בגיל מסוים ונשואה אז כולם רק בודקים כל רגע האם כן או לא.
    עניתי להן שתודה רבה וכי אכלתי קצת יותר מדיי בחג, כמובן הן יו נבוכות ולא בכלל לא השמנת ופקה פקה, אני מקווה שגרמתי להן הרגשה לא נעימה שידעו לא כל דבר שחושבים צריך להגיד.
    אוף אנך אני אחזיק מעמד עוד שבוע וחצי.... איך?
  • היי מיה,

אני התחלתי להתנפח בשלב הזריקות של הדיכוי וכל הזריקות היו בבטן אז אני מניחה שבגלל זה...
    ולא לצערי התיאבון לא נעלם
    אבל זה נראה לי מאוד אינדיבידואלי ואם זה לא קורה לך אל תחשבי על זה תיהני מזה שאין לך תופעות...
  • הי, מותק!
    כן, אני מכירה את זה.
    אגב, זה לא נעלם אח"כ, כי כשיש לך ילד אחד באיזשהו שלב מתחילים לשאול מה עם השני ולבדוק לגבי הבטן.
    כל הכבוד לך שענית ככה-העמדת אותן במקום והבכת אותן
    אל תחשבי על כלום.
    ברור שאת בהריון בע"ה
    אם עניין הנפיחות בחזה בלתי נסבל אז תקני לך כבר עכשיו לפחות חזיה אחת גדולה יותר
    אה, ואין מה לעשות ממי, תצטרכי להתאזר בעוד קצת סובלנות
  • אני גם מזריקה בבטן,
    ההתנפחות היא בכל הגוף? או רק בבטן?
    מתי זה יורד?
    מקסימום אני אגיד שזזללתי הרבה לאחרונה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אני התנפחתי בבטן (בטן נפוחה וקשה יממש חודש 7)
    וגם החזה גדל כולל רגישות ...
  • טוב לפחות זה רק בבטן....
    אפשר לשים בגדים רחבים מעט...ולדמיין שאני בהריון
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • הי, מיה!
    אני התנפחתי רק בבטן.
    אצלי החזה לא התנפח, אבל הייתה רגישות בפטמות.
    בהחלט, תתחילי לדמיין וזה באמת יקרה, בע"ה
  • אני לדוגמא

הזרקתי :
    28 זריקות של דקא

14 זריקות של מונגון

1 זריקה של אוביטרול

יצאה לי ממש טיפה בטן החוצה

שדאגתי מהר מאוד להכניס אותה חזרה

גם הייתי מתאמנת של אירובי כל יום שעתיים עד רגע ההחזרה

מאז עד היום אני לא מתאמנת

לא התנפתחתי ממש
    אולי כי התאמנתי