דעתכן על תוכנית : - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יובל המבולבל!

היי
    רציתי לדעת, מה דעתכן על "היובל המבולבל" ואם אתן נותנות לילדיכם לצפות בתוכנית הזאת
    55555
56 תגובות
עמוד 2
  • נותנת, למרות שהרבה מזה נמוך בעיני, אבל הצוציק שלי אוהב נורא שירים.
    כמו להסתכל במופע ליצנות...

• אני בעד יובל .. ואנחנו מברכים אותו כל בוקר על כמה דק' של שקט .
    אז הוא מבולבל .. אז מה ???!!!
    הוא לא מסית לאלימות או גזענות או השד יודע מה...
    גיסי יורד עליו ואומר שהוא לא כמו דורה ... כי דורה מלמדת משהו .... נו באמת
  • אני ממש מסכימה אם מה שמיכל כתבה
  • טוב אני חייבת להגיב
    רינת לדעתי בכלל לא מתקרבת להיות מלכת הילדים מה לעשות גם שיש אותה בהופ ילדות דנדוש מסרבת לראות אותה ולא הולכת עם הזרם לגביה מה לעשות "אנינת" טעם הנסיכה שלי לעומת זאת יובל...................... אוההההההההההההווווווווווווווו סיפור אהבה עוד מגיל שנה וחצי רק שומעת את התחלת המנגינה מאחד השירים ישר טסה לטיוי וצועקת יובלי יובלי
  • יש לי וידוי- יש לי דיסק אחד של יובל המבולבל

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אנחנו רואות את התכניות שלו מערוץ הופ, קצרות כאלה של 10 דק' וזה מאד נחמד לדעתי
    לא ראיתי שום תוכן לא הולם
    יש קטע קצר עם הקוף שלו ואז שירים שבייבי מאד אוהבת
    סה"כ סביר - אז לא אכפת לי שתראה 20 דק' ביום

56 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה