כאבי בטן ללא מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי...
    הרבה זמן לא הייתי כאן...........
    משהו מוזר עובר עליי... כמו שציינתי בעבר, אני פוליציסטית ומנסה כבר 5 חודשים... ותמיד היה לי מסודר ועכשיו ה מגיעה לי כל 40-46 יום...

אני ביום ה43 ותודה לאל ה עוד לא הגיעה אבל אני ממש מבולבלת כבר 3 ימים יש לי כאבי בטן חזקים ממש בלתי נסבלים בהתקפים של כל כמה שעות, ובמיוחד בלילה........ אני לוקחת אקמול, אבל אין לי מושג מה זה??????????

בשורות טובות
18 תגובות
עמוד 1
  • אצלי, בערך יומיים לפני שהייתי אמורה לקבל היו לי כאבי מחזור ממש חזקים
    והייתי בטוחה שאוטוטו
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אולי כדאי לבדוק עם רופא, ולנסות מעקב זקיקים?
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • תבדקי, כאבי מחזור ותחילת הריון זה אותם כאבים.

• השאלה הגדולה היא האם היו לכן כאלה כאבי בטן באמת חזקים ובלתי נסבלים? זה כאבים ממש מפחידים אף פעם לא סבלתי ככה בצורה כזאת מכאבי "לפני המחזור"...אני ממש לא מבינה מה זה ? !!! יש לי את זה בעיקר בלילה ככה באמצע הלילה ובלי אקמול זה לא נרגע... בהתחלה חשבתי שזה קשור לעיכול אבל זה לא...
    בשורות טובות
  • אני לא רוצה לפתח לך ציפיות... אבל אומרים שסימני הריון אלו כאבי מחזור כואבים פי 3....זאת אומרת יותר גרוע מכאבי מחזור בהרבה... אז בהצלחה!!!!!!

בשורות טובות...
  • חחח... באמת?! הלוואי...
    אני כבר לא מפתחת ציפיות ... כבר לא קונה מקלונים לבדוק את ה"פסים".... אני רק לא מצליחה להבין את הכאבים האלה

בשורות טובות
  • נו בבקשה תעשי בדיקה ביתית אני במתח!! אולי זה הריון????

יום טוב!
  • חחח...
    את האמת, נראה לי שאני אתפתה ואקנה בדיקה.......................

בשורות טובות
  • יאללה תקני ותגלי לנו כמה פסים יצאו......

בתקווה גדולה שיהיו 2 ||

בשורות טובות...
  • אם את כבר קונה אז תקני את "יס אור נו פרופשיונל"
    היא אחת הבדיקות הרגישות לגילוי הריון (מזהה כבר מבטא 10)

בהצלחה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • טוב מחר על הבוקר את עושה בדיקה!!!!!!!! נראה לי אני במתח יותר ממך..חחח

יום טוב!
  • ....
    חחח חושן, בגללך אני מתפתה... חחחח מחר אני אקנה ואעדכן אותך בשעות הערב...... אימאלההההההההההההההההה

בשורות טובות
  • אה וכמובן ADI , תודה !!! על העצות הנפלאות ....

בשורות טובות
  • אני לגמרי מחזיקה לך וכל כך מקווה שזה באמת היריון....
    למען האמת גם אני כבר מחכה לגלות מה הכאבים האלה שאני מרגישה כבר כמה ימים וה כמו שאת ציינת, לא מגיעה....
    גם אני במתח
    לגמרי מקווה לטוב בשבילך שיהיו לך באמת בשורות טובות
    ותגלי רק את מה שאת רוצה!!!!!!!!!!!!!!

~nuni~
  • אני מחכה....הלואיייי

יום טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה