לקראת סבב שני... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב לכן בנות מקסימות
    אני כל כך שמחה ומאושרת בשבילכן סמיילי ודיקלה אני מאחלת לכן המון המון המון מזל טווווב אני יודעת שזה באיחור אבל כמו שהאמרה אומרת "עדיף מאוחר מאשר בכלל לא" אני עוקבת אחרי כולכן {קוראת סמויה}רק שאני אף פעם לא מוצאת את המילים הנכונות והמתאימות כדי להביע גם את דעתי אני רואה מכאן את כל החום האהבה העידוד והתמיכה שכל אחת נותנת לשניה וזה מעורר אצלי רגשות עזים ויפים איך שלמרות שאנחנו לא מכירות אחת את השניה אנחנו ובמקרה הזה אתן יודעות בדיוק מה לומר ולרומם את מצב הרוח לאסוף את השברים אחרי כל נפילה ולהמשיך קדימה אני רק רוצה לומר לכן תודה תודה ותודה ענקיתתתתת לכל אחת ואחת מכן ויישר כוח אני מאחלת לכולנו שבעזרת ה' בשנה החדשה כולנו נתבשר בשורות טובות ונהיה עם ידיים מלאות
    ומהיום אני רוצה כל פעם שאני נכנסת לאתר לשמוע וקרוא רק בשורות טובות זהו אני יודעת שזה מדבק כל חודש,כל טיפול מישהי ואולי אפילו שניים או שלושה יבשרו לנו על בטאא מהממת
    אני שולחת לכן ענקי ו
5 תגובות
עמוד 1
  • את מתנסחת נהדר...ויכולה להיות פעילה יותר בפורום...
    אין לך מה לדאוג...
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • היי,
    כמו שמיוש רשמה, את אכן מתנסחת נהדר וגם לדעתי יהייה לך הרבה לתרום כאן בפורום.
    אז אחרי שעשית את הצעד והפכת מקוראת סמויה לכותבת, אני בטוחה שתמשיכי בכך. מה גם שלא צריכים להיות מומחים כאלו גדולים. הרי כל מי שבתהליך או עברה את התהליך בעבר, יודעת בדיוק למה כל אחת מתכוונת שהיא כותבת כאן משהו.
    זה היופי כאן, את לא צריכה להסביר את עצמך. את פורקת ומקבלת משוב. אני רואה את זה כיומן וירטואלי שבו את כותבת ופורקת את כל מה שיש לך בלב ומקבלת משוב.
    זה אדיר !!!

אני מאחלת לך שהסיבוב הזה בעבורך יהייה כמה שיותר קצר ולפחות כאן איתנו זה ימתיק לך מעט את הדרך. שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• מורני לאן נעלמת ???
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • החגים וזה ... שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• הי, מותק!
    תודה רבה לך על האיחולים
    אין דבר כשה-"לא מוצאת את המילים הנכונות"
    כל המילים הן נכונות כשהן יוצאות מהלב
    אז את בהחלט מוזמנת להיות יותר פעילה אם תרצי.
    שיהיה לך המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה